Facebook sponsor reklam açmak eskiden kolaydı, şimdi oldukca zorlaştı. Hal böyle olunca,piyasada müşteri çok ama reklamcı yok. (bu yüzden bu işin dolandırıcıları çoğaldı, dikkatli olmak lazım)
Reklamcılar için bugüne kadar 20-30 bin mobil onay yapmışımdır.Reklamcının büyüğü,küçüğü,profesyoneli,çömezi,üçkağıtcısından en delikanlısına kadar binbir türlüsü var. Kimin reklam açıp kimin açamadığını en iyi mobil onaycılar bilir

(r10 da zaten 2-3 kişi var).
Reklamcılar ile bu kadar iç içe olunca, reklam açmak için neler yapmak gerektiğini iyi biliyosunuz, hatta bazen farklı farklı kişiler ile çalıştığınız için sıkıntısı olanların sorunlarına çözümler dahi üretebiliyorsunuz (sürekli mobil onay verdiğim reklamcılar, sıkıntı yaşadıklarında yardımcı olduğumu ve olacağımı da bilirler)
Neyse piyasada az reklamcının olması reklamcıların işine gelse de benim işime gelmez, ne kadar reklam o kadar mobil onay demek benim için

(kazan-kazan felsefesi)
Facebook reklam açarken 4+1 kuralına uymanız gerekir! (kendim uydurdum),bunlar nelerdir?
1) Hesap
*Kullanacağınız hesap çok önemlidir! Eski hesap, yeni hesap, yabancı hesap, hack hesap, ticari hesap vs. (şuan eski ve yabancı olanı tavsiye ederim ama tr hesapları ile açan yok değil)
2) VCC
Facebook reklam işinin olmazsa olmazıdır! Eskiden paypal vs. kullananlar da çoktu ama artık kullanabilen çok azdır. Bir dönem garanti vcc meşhurdu ancak şuan tr vcc si ile açabilmek neredeyse imkansız! (ülkesine göre yabancı vcc tercih edilmeli, hatta mümkünse ön ödemeli

bilen bilir...)
3) IP
Tr ip ile reklam açabilen sanırım yok, bunun için hma vs. gibi proxy programları kullanmalısınız,ip için seçeceğiniz ülke temiz, ip niz de sağlam olmalı
4) Mobil Onay
Beni en çok ilgilendiren ve bildiğim kısmı budur. Mobil onay birkaç farklı şekilde yapılır
-Mobil onaysız hesap ile reklam açabilirsiniz ancak günlük limitiniz max 50 usd olur, bu limiti 250+250=500 usd/euro yapabilmeniz için hesabınızın mobil onaylı olması gerekir!
-Hesabınızın kitlenmemesi için mobil onay kodunun orjinal sim kart kullanarak alınması gerekir,sim kart kullanmadan farklı şekillerde mobil onay yapılabilen ülkeler mecvuttur,dikkatli olmak lazım.
-Şuan bir sim kart ile birden fazla mobil onay yapılabilmektedir (belirli süre aralıkları ile),
eğer almış olduğunuz mobil onay numarası daha önce farklı bir reklam hesabını onaylamak için kullanılmış ve hesap patlamış ise sizin hesabınızın da patlaması kaçınılmazdır! Bu durumda mobil onay satıcısı aracı ise bilmeden bu şekilde mobil onay verebilir,kendisi alıp veriyorsa 2.defa kullanmaması gerekir!
-Orjinal sim kart kullanılarak mobil onay kodu iki şekilde alınır
a) Sms yolu ile, mesela ben tayland mobil onayı için F yazıp 42665 e msj gönderiyorum (ücret karşılığı), ve mobil onay kodu sms olarak geliyor.
O hattın numarası+gelen kodu veriyorum.
b) Herhangi bir profilden facebook.com/confirmphone.php adresine girilip telefona kod gönderilmesi sağlanır, gelen kod ve numara verilir, siz kullanacağınız hesaba mobil onay yaparsınız.
+1 e gelince, o da sizin yönteminiz.
Yukarıda bahsettiğim 4 maddenin; hesap+vcc+ip+mobil onayın uyumu da göz ardı edilmemelidir. Her yiğidin kendine göre bir yoğurt yiyişi vardır, reklam açmayı bilmeyen adam bu yazdıklarım ile zaten reklam açamaz, açabilenler ise zaten biliyorlar.
**Diğer mobil onaycılar kızmasınlar, arkadan iş çevirmenin bedelini hepimiz ödicez,mobil onayı bedava yapıcaz
Buda reklam olsun :
Facebook Mobil Onay 2 TL
(zaten bunun için yazmıştım

)