İlgili yazınızı okudum yazınız içinde vermiş olduğunuz sitemizin ismi geçtiği için konunuza müdahil oluyorum referans konusunda dilemediğiniz kadar referansı pm olarak atabilirim sakın sözlerimi yanlış anlamayın biz Adsense ile 1998 yılından beri tecrübemiz ile bu işlemleri yapıyoruz buyrun bize iletilen mesajlar hepsi r10 üyesi olmayan ve google de kaliteli siteleride sunarım sorun yok işte o mesajlar
sych0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yayınlarımız tekrar aktiftir. serkan bey e teşekkür ederiz gerçekten işi biliyor
derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Serkan beyle bir site adsense banı için çalışıldı hesap açtırıldı.Serkan beye burdan cok tesekkur ederım emegıne ılgısıne saglık hayırlı calısmalar
sehriatlantis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Serkan arkadaşımızın yoğun ilgi ve alakası neticesinde 2 adet sitemin adsense banları şu an itibari ile açılmıştır, kendisine çok teşekkür ederim.
sych0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
reklamlarımız şu an aktif şekilde yayınlanıyor. tekrar teşekkür ediyorum arkadaşlara özverili çalışmalarından dolayı.
Matias Delgado Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam Allah Razı Olsun Adsense ban kalktı reklamlar çıkmaya başladı.
ekohost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
birkere ben başvurdum. arkasından arkadaşda başvurdu dün hesap açıldı
Kaanemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ALLAH (c.c.) senden gani gani razı olsun ya Ailene bagışlasın ya
super birisin yemin ederim..
Serkan abi ile çalışma yapıldı 2nci gunum ve SONUC : 10000000 üzerinden 1000000000
çok tşk ederim abi degil ne diyecegimi bilemiyorum 1senedir ugraştım ama ya yazmaya birşey bulamıyorum tekrar tşk ederim
maniaxam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar
Sitem 2 ay önce banlandı . Arkadaşla irtibata geçip çalışılmaya başlandı , ortalama banın açılması 1 ay civarında sürdü gerçekten ama gerçekten allah razı olsun . 2gün önce olumlu mesaj geldi adsense den reklamlarımın görüntülenmesini bekliyorum.Gönül rahatlığıyla çalışma yapabilirsiniz.
Gencolusum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaklaşık 2 ay önce ban ile ilgili olarak görüşüldü.
100 $ ödeme yaptıktan sonra, sitemi inceledi. Gerekli talimatları anlatarak uygulamamı sağladı. Gerekli yazışmayı da yaptıkdan sonra, Google den gelecek mesajı beklememi istedi.
bir kaç gün önce mesaj geldi ve 48 saate kadar reklam sunumunun başlayacağı tarafıma google tarafından bildirildi.
Arkadaş’ dan Allah razı olsun. Adsense banlı sitesi olan arkadaşlar hiç vakit kaybetmeyin bence.
Banlanmış ve banı kaldırılan site: Güvenlik gerekçesi ile kaldırılmıştır
Amca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne yaptığını bilen iyi niyetli ve akıllı bir arkadaş.
Bizim de 1 yıllık banlı sitemizi açtı.
Kendisine teşekkürler.
hsari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar herkese ben de bu konu hakkında bir şeyler paylaşmak istiyorum. Adsenseyi nasıl kullanıcağımı bilmiyordum kendisi yardımcı oldu. Adsense reklam ve ban konusunda çok başarılıdır.
Kendisi bu konuda gerçekten işin ehli sitelerimde gözüm kapalı çalışıyorum.Ama tecrübesini konuşturan birisi adsense ban konusunda ve yerleşim konusunda çok tecrübeli çalışılabilir birisidir.
Kolay gelsin herkese tekrardan
Müşterilerimizin Yorumları
DİKKAT
Merhaba
Bu konuda son zamanlarda tarafımıza forum v.b içerikli web sitelerinde Adsense uzmanıyım ban kaldırma işlemi yapıyorum diyenlere ödün vermeyiniz.
Bu kişilerin bazıları hepsi demiyoruz bazıları tamamen gözü sizin cebinizde olan kişilerdir.
www.adsenseban.net
İletişim
Gsm : 0543 446 32 22