Hocam benim bu konuda bir eksikliğim yok. Sizin benim konuya bakarak mesaj atıyorsunuz. Öncesinde dediğim gibi benim sizin imzanızı okumak veya imzanızda yazdıklarınızı görmek zorunda da değilim. Eğer yine tekrarlıyorum eğer öyle bir şey olsaydı sizden iyi durumda konu açan bir yığın arkadaş var onlara mesaj atardım.
Bu konuda ev sahibi benim. Ben sizin kurnazlığınıza rağmen mesajlarımda alttan alarak özür diledim. Beni acemilikle suçladın. Senin yaşın kadar olmasa da ona yakın internet tecrübem ve bilgi birikimim var. Benden önce bu senin ne yaptığın ve ya bu forumda neler yaptığın beni gram ilgilendirmiyor.
Önemli olan karşındakine verdiğin değer. Maalesef bu değer verme sizde yok. Konuma girerek bana ticaret ahlakınızı anlatıyorsunuz. Mesajınıza yazabilirdiniz 10 TL diyerek. Bana mesaj atan bir çok arkadaş bunu bu şekilde yaptı. Bu demek oluyor ki sizin gibi bu işin düzenini öğrenmiş bazıları bu forumda cirit atıyor. Bana güzel bir şey öğrettin sana bu durumdan dolayı teşekkür ediyorum. Demek ki bu forumda bu tip bir iş yaparken dikkatli olmalıyız.
Herkesi kendim gibi gördüğümden dolayı özür diliyorum. Sizler gibilerine de dikkkat edebiliriz. Sizden bir önce ki mesaj atan arkadaş ile makale yayınlamasına karşı 30 TL yatırdım bir diğer bir kaç arkadaşa makale yayınlattım. Herhalde buna rağmen sizden bu 10 TL yi kaçırmazdım galiba.
Neyse bundan sonra sizin gibi bir kaç kişinin olduğunu düşünerek daha dikkatli olurum.
Sana yeniden teşekkür ediyorum.
Sana başkada bir şey söylemiyorum.