Hocam sen usta bir üye olduğunu zaten konuşmaların ve şark kurnazlığınla belli ettin. Ben bana dürüst davrana tüm arkadaşlar ile hesabımı kapattım. Kimseninde parası bende kalmadı. Forum burada ve bir çok tanıtım yazısı satın aldım..Bana gönderdiğin mesajın resmini aşağıda yayınlıyorum burada ben o kadar çok mesajla uğraşırken senin ufak ayrıntını görmemem gayet doğal. Konu benim konu vede senin konunu okumakta zorunda değilim. Zaten öyle olsa konu açmaz senin gibi şark kurnazının konusunu okuyarak tanıtım yazısı alırdım. Senin 10 TL ne kalmadım. Ben buradan haftalık 70-80 TL tanıtım yazısına para veriyorum ayrıca bir o kadar da link alıyorum.
Sen yoluna ben yoluma buda senin bana mesajın. Arkadaşlar bakıp karar versinler. Ayrıca bana senin gibi bir mesaj atan şimdiye kadar olmadı içlerinde 10-15 TL fiyat olarak belirtenler vardı otomatikmen sildim zaten mesajlarını okumak ihtiyacı bile duymadım heleki senin konuya girerek okumak ta zorunda değilim.
Alın buda mesaj. Beni suçlayan arkadaşa ait.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:31:21 -->-> Daha önceki mesaj 01:30:16 --
Bu arkadaştan tam 10 tane tanıtım yazısı aldım buda sana kapak olsun.
Aynen o kayıt bende de duruyor zaten merak etme.
Senin gibi 10TL ödeme için ödemesini yapmayıp kendi dikkatsizliği yüzünden başkasına şark kurnazı diyeni de ilk defa gördüm.
Ben sana teklif sundum. Altta da detay için imzama bak demişim. Bana dönüş yaptığında ben uygun bulduğumu anlarım ki daha önce de çoğu arkadaş bu şekilde pm attım ve o şekilde anlaşıp yazılarınız aldım. O yüzden kendi acemiliğinle benim yıllardır bu forumdaki güvenilir ticaretimi hiç kıyaslama sen zararlı çıkarsın. Ödeme yapmadığın halde üstüne -iTrade çekmişsin birde
Alıntı yaptığın pm kaydını zaten üyeler ve moderatörler görüp gerekeni yaparlar. Ben bu konuda oldukça rahatım. Gereken işlemi usülünce moderatörlere ilettim.
Sana cevabımı zaten iletmiştim.