coban_20 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet arkadaşlar, basketbol maçlarının patlaması sonucu futbol maçlarına çalışmaya başladım ve bir hafta aranın ardından bugün bir deneme yaptım. Ve sonuç aşağıda artık burada kupon paylaşmayacağım. Abonelik satın alan arkadaşlara, facebook grubumuza alıp abonelik aldığı süre kadar ücretsiz kupon göndereceğim. Bu süre sonunda memnun kalmazsanız parayı iade ediyorum. Son kez bu akşamın kuponunu paylaşıyorum. Oynamak isteyen arkadaşlar oynayabilir.

Oynanan maçlar:

370 ve 376 son dakika golleriyle yatırdı. Fakat yine de kazanç 191.65 TL

Bu kupon yattı. Büyükşehir beklediğim gibi olmadı.

Oynanacak maçlar:

Bol şanslar...

sistem 4 5 6 7 8 i işaretlemişsin kazanç 191 ytl demişsin sadece 5 maç bilmişsin.

Kupon bedelini niye yazmıyorsun zaten nerden baksan 100 kagat kupon bedeli tutuyor.

son kuponu yazmıssın maçlar baslamadan yattıgını söylemiosun gidiyor altta kazanan kuponu yazıosun.

Daha bir hafta önce futbol oynamıyorum baskette iddianın hatalarından yararlanıyorum sadece basket verecem diyordun futbol yattıgından dolayı .

Şimdi gelmiş basket patladı futbolla devam diosun ki futbolda hep pat yalan kuponların hikaye...

Sakın burda konuyu baltalama kimse kimseye zorla aldırmıyor falan gibi şeyler söyleme çünkü sen burda bir çeşit pazarlama yapıosun bizimde insanları bilinçlendirmeye hakkımız sonuna kadar var...

Arkadaslar gerçekten bu işden para kazanmak istiosanız bu işi ücretsiz yapan ve çok profesyonel % 70 80 gibi rakamlar yakalamış ücretsiz paylaşım yapan arkadaslar var onları takip edin yazıkdır günahdır paranıza.

Facebook a betting advice turkey yazın istatistikler süper arkadasın maçlarının % 80 90 a yakını tutuyor.

Gidin en azından orayı takip edin