hocam pm attım cevap bekliyorum.
Dönüş yapıldı .
sanıyorum video yalan oldu 2 saat geçti .
Yalan olmadı üstadım .
Buyrun
http://www.youtube.com/watch?v=1r0qZQsRldA
Hocam videoyu eklediğinizde bu mesajımi alıntılayarak cevaplarsanız sevinirim.
Alıntı yapıldı .
sürekli elinizde bulunuyor mu hocam ?
Hiç belli olmuyor üstadım, hızlı tükeniyor tekrar geleceği zaman da belli olmuyor .
Sahibinden.com daki satış linkinizi alabilirmiyim birşeyler incelemek istiyorum. Birde nasıl birebir aynısı oluyor bunu anlamış değilim.
Detaylı pm atarsan almayı düşünüyoruz
Pm Atılıyor .
Ürün videosunu yüklermisiniz
http://www.youtube.com/watch?v=1r0qZQsRldA
Bizim peder 1 yıldır dubai 'de yaşıyor. Geçen ay galaxy s3 (orjinal) fiyatı sormuştum ve yaklaşık bu civarlarda bir fiyat vermişti. Bu dediğiniz telefon orjinal galaxy s3 olması lazım benim bildiğim ...
Bu konuda detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim. Orjinal değilse nedir , ne farkı vardır ?
Tek farkı 4gb ram olan bunda 1gb bunun haricinde herşeyi aynı, 4 çekirdek işlemcisi mevcuttur .
grencılıgım gözü kör olsun param olsa alırdım
Nasip hocam
Ürün orjinal değil çakma ama birebir orjinaliyle aynı yapılmış doğrumu acaba..?
Doğru .
Video yüklendiğinde bu mesajı alıntı yapıp mesaj atarsanız sevinirim.
Alıntı yapıldı .
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:15:48 -->-> Daha önceki mesaj 14:12:53 --
bütün özellikler aynı mı acaba ? bu sensör,0 deklanşör gecikmesi,mesela mesaj atarken kulagına götürürsen mesaj attıgın kişiyi arıyormus vs
Her şeyi birebir aynıdır .
Sormak istediğim, cihaz samsung mu, yoksa replikamı eğer samsungsa neden 2gb hafıza var?
Hayır samsung değilse samsungdive.com ve samsung apps kullanımı olmayacaktır, bunlar ne durumda?
Birde benchmark görüntüsü alırsak 2 adet alabilirim.
1. Sınıf Türkiye'de bulunan en iyi Galaxy Replikasıdır .
Bursa ici elden inceleme sansimiz var mi
Tabiki inceleyebilirsiniz, beni arayın r10.net olduğunuzu söyleyin.
0532 383 38 60
Resim ve video ilk konuda var.
istanbulda iseniz elden görmemiz mümkünmü ?
Maalesef Bursa .
Ürünün kendi özelliklerinide yazarsanız, almayı düşünüyorum. İşlemcisi nedir?
İşlemci v.s. herşeyi Galaxy özellikleri ile aynıdır, sadece kendi hafızası 2gb ve 1gb ram farkı var bunun dışında her şey aynıdır .