Öncelikle herkese hayırlı günler ve hayırlı işler olsun,
Ben yaklaşık 12 yıldır kekemeyim ilk okula başladığımdan beri kekemeyim fakat benimki genetik bir durum değil benim abim de kekemeydi ve ufak yaşlarda onu taklit ede ede bende kekeme oldum ve bu durum kesinlikle ve kesinlikle KALICI DEĞİLDİR...
İlk okul da tüm arkadaşlarım beni anlayışla karşılıyordu ve kekeme olduğumu biliyorlardı çok yardımcı oldular Allah binlerce kez razı olsun fakat lise döneminde o anlayış olayı yoktu çok dalga geçtiler bende ya kavga ettim yada oturup içime attım eve gelince de hüngür hüngür ağladım.Derslerim de pek başarılı değildim yaptığım ödevlerde bile yapamadım deyip kestiriyordum çünkü her şeyden kaçıyordum ve aksine herkes üstüme geliyordu bu seferde okula gitmek istemiyordum neyse öyle böyle liseyi bitirdik sıra geldi üniversiteye, Ege üniversitesini tutturdum ve okula sadece 2 hafta gittim ve okulu bıraktım hocalar ilk başladığında soruyorlar "nerede oturuyorsun, hangi okuldan mezunsun" v.s v.s sırf bunları söylememek için okulu bıraktım.Sonra kekemelodi'ye gittim ilk 15 gün bir sorunum yoktu hatta ailem bile şaşırmıştı nasıl 15 günde geçer diye fakat 15 günden sonra güzel konuşuyorum gazıyla daha hızlı konuşmaya başladım ve tekrardan eski halime döndüm şimdi de arada bir oraya uğruyorum sunum falan yapıyorum...

şimdi gelelim 7 günde kekemeliğe son olayını tamamen YALAN! seni 7 günde düzelttikleri doğru fakat 7 günden sonra inanın bozuluyorsun he bu sana bağlı yavaş yavaş konuşursan günde 2 saat okumanı yaparsan kesinlikle 3-4 ay sonra düzelir.Fakat 7 günde KEKEMELİĞE son falan yalan yani tedavi 3-4 ay sürüyor hatta bozduğun zaman 1-2 yılı bile buluyor.

KEKEME bir insan gerçekten özgüvenini kaybediyor her şeyden kaçıyor fakat halimize binlerce şükür tedavisi var kalıcı değil.

kekemelodi'yi öneririm bu konuda fakat şubeden şubeye değişiyor ben İzmir şubesine gittim ve yararını da gördüm o 15 günde yaşadığım şeyler hayatımda yaşadığım en güzel günlerdi çünkü konuşmam düzgündü, özgüvenim gelmişti, 15-20 kişiye sunum yapıyordum.Fakat benim salaklığım yüzünden tekrardan bozdum kesinlikle kekemelodi'nin bir suçu yoktu.

Ben sana İstanbul Kekemelodi'yi önermem fakat İzmir Kekemelodi'yi öneririm gerçekten ilgililer ve dediğim gibi şubeden şubeye değişiyor bu ilgi...

Sormak istediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz memnuniyetle cevap veririm.