Arkadaşlar , tanıtım yazısı alırken ;

* Tanıtım yazısı alınan sitenin yeni açılmamış olması

* Tanıtım yazısı alınan sitenin bir kategorisi ya da mevcut kategorileri ile ilgili içeriğinin özgün olmasına

* Tanıtım yazısı alınan sitenin hiçbir şekilde illegal kaynaklar ile beslenmemesine

* Tanıtım yazısı alınan sitenin inorganik hit arttırma çalışmaları kullanmadığından emin olunmasına

* Tanıtım yazısı alınan sitenin içeriği kontrol edilip en azından 2-3 hafta içerisinde 2 ya da 3 farklı sitenin tanıtımının yapılmadığına ( sadece bu tür işlemler için açılıp açılmadığına )

* Tanıtım yazısı , alınan sitelerin pagerank , alexa gibi değerlerinin bir şekilde iyi yerlere getirilip sizler için biçilmiş kaftan olarak gösterilmesine aldanıp , sadece tanıtım yazısı satmak için oluşturulduğunun incelenmesine

* Tanıtım yazısı alınan sitenin , en azından 6 aylık bir aktif olma süresi olmasının gerektiğine

* Tanıtım yazısı alınan sitenin , mevcut backlinklerinin korunduğuna

* Tanıtım yazısı alınan sitede a*dult yahut illegal vb içerik paylaşışmamasına

* Tanıtım yazısı alınan site sunucusu üzerinde illegal işlemler yapılmadığına

* Tanıtım yazısı alınan site üzerinde kaynak kod içerisinde yahutta mevcut site yapısı incelendiğinde link çöplüğü olmamasına

* Tanıtım yazısı alınan sitenin , güncel olmasına

* Tanıtım yazısı alınan sitenin en az 2 ya da 3 gün önce google botları tarafından ziyaret edildiğine

* Tanıtım yazısı alınan sitenin içeriğinde kullanıcıyı caydıracak , istem dışı işlevler yaptıracak kodlar bulunmamasına

* Tanıtım yazısı alınan sitenin uptime oranının yüksek olmasına

* Tanıtım yazısı alınan sitenin link verdiği ya da tanıtımını yaptığı sitelerin en azından google politikaları ile uyuşmazlık sorunu yaşamadığına

Dikkat edersek , aldığımız tanıtım yazılarının sitemiz üzerinde performansı çok iyi olur.Öteki türlü rengine kandığınız cafcaflı tanıtım yazısı paketleri size ciddi anlamda zarar verecek.Mevcut kastığınız kelimelerde sizi filtreye sokacak hatta tamamen kaybolmanıza sebep olacaktır.Unutmayın , önemli olan sahip olduklarımızın sayısal olarak adeti değildir.Önemli olan değeri ve bunun google gözünde işleyişidir.Siz siz olun bahsi geçen maddelere dikkat etmeden ( en azından % 75'ine ) tanıtım yazısı almayın.
jr