Sag TARAFTA SATILDI DİE İBARE VAR FAKAT SİTELER SATİLİK.
SİTELER HALA SATIŞTADIR.
Arkadaşlar Hazir kurulu olarak olan 2 tane site var birisi tutmuş durumda saat satişi yapiliyor saat başina 50 100 dolar kazaniyordum. Simdi yurt dısındayim oyüzden okulda var ilgi sıfır satişlarida kapattim. 2.si sıfır hiç birşey yüklü olmayan sitedir. ama ismi güzel fena sayilmaz
ikiside opencart temadir kullanimi değiştirmesi yönetmesi çok kolay. Almak isteyen olursa
www.vekzen.com içinde 700 tane saat yüklü tüm saatler orjinal alacağiniz adreside söyleyeceğim saat başina 50 ile 100 dolar kazanciniz var.
bu domain için 50 tl istiyorum. Pazarliksiz.
Sakın demeyin aq nie işte ayda 1 saat satsan cıkar yurt dısındayim. okulda var uğraşma sansim sıfır site dura dura eriyip gidecegine bi faydamiz olsun millete.
www.ucuzukimde.com bu adrese hiç birşey yüklemedim sadece hazir kurulu şekildedir. Bunuda öyle üzerinde denemeler yapmak için almiştim. bunuda 50 liraya satmayi planliyorum fakat bunun için pazarlik yapilabilir.
1 yıl boyunca hostuda ben sağlayacagim ücretsiz olarak. Siz direk domaini hostu siteyi scripti temayi içindekilerle birlikte almiş olacaksiniz.
iletisim için
serkan.turan@live.com adresine lütfen mail atiniz.