Kesinlikle yasal mercilere başvurun hocam.
Sanirim yasal mercilere başvurlcak.
aynı olay bir arkadaşımın başına geldi 700tl civarı bir fatura geldi, yine sms ile ilgiliydi, şikayet ediceklerini falan söylediler ve sms için ücret alınmadı her ay ödediği normal faturayı ödedi daha sonra da hattını iptal ettirdi zaten bu sms ile ilgili turkcellin bir oyunu döndüğünü düşünüyorum aynı durum çok kişinin başına geliyor çünkü.
Fatura çözülünce iptal ettircek abim turkcellin çok oyunu var
çok belli ciddi bir hata var ve şu kadar indirim bu kadar indirim lafına aldanmayın.. direkt yargıya taşıyın. fazlasıyla hakkınızı iade ederler ayrıca yargı olayını turkcell'e de bildirin ve medyaya da taşıyacağınızı söyleyin bakalım ne diyecekler..
bu arada turkcell ile olan konuşmalarınızı yardımcı programlar kullanarak kayıt altına alın.
10 yılı geçti cep telefonu kullanıyorum.. sadece ilk cep telefonumda ikinci hattımdı turkcell ve yaklaşık 10 ay kadar kullandım.. bir daha asla ve asla turkcell almadım.. hayatta turkcell almam hiç işim olmaz.. en kazık operatördür.. üç kağıtcının önde gidenidir. bana herkese attığından farklı bir kazık atmadı.. ama bu kadarı bana yetti zaten.. nefret duyuyorum turkcelle
indirime aldanmadik zaten hocam sistemsel hata oldugu çok açik belli gelişmeleri yazacam burayada bakalim nolcak
Benzer durum 3 ay kadar önce başıma geldi. Gerekli bilgiler ile en yakın tüketici haklarına gitmeni öneririm. En kısa zamanda sorunun çözülür. Sıkıntı edecek bir durum değil.
inşallah hocam sabah nolcak bakalım hatayi bulmuşlarmi yoksa mahkemelikmiyiz