WTF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domaini istediğin zaman başka firmaya transfer edebilirsin ama bu firma yavaşlıgı ile ünlüdür

Yani domain kaydet dediğin anda kaydetmez 10dk 1 saat 1 gün sonra kaydeder, sadece alım talebiniz alındı şeklinde bilgilendirir, aynı zamanda paypal ile veya krdi kartı ile ödemeler ide anında çekmez hani şaşırmayın domaini aldım ama halen ücret kesmedi diye, 4 firma içi transfer ücretlidir.

Sadece ve sadece alırsınız domain süresi bitmeden 2 ay önce transfer başlatırsınız rahat edersiniz, firma hakkında aklınıza takılan varsa sorabilirsiniz.
Ertn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende yaklaşık 2-3 gün önce aldım hala reglenmedi.
cAgAbA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
firma ici transfer ucretliymis yapmadim, gecen sene 1 usd kampanyasindan kayit ettigim ve 6 ay sonra baska firmaya tasidigim domainler icin uzatma ucretini otomatik olarak hesabimdan cektiler. kendilerine, kendilerinde olmayabn bir domain icin ucretlendirme yapamayacaklarini anlatmak biraz zaman aldi. sorun yaratmadilar sonucunda ama zaman israfi oluyor. kur farki banka fiyati vs gibi nedenlerle ufak da olsa zararda oluyorsunuz vs.

firma ici transfer olsa ve sonrasinda sorun cikarmasalar domain rezervi icin kullanilabilir ama ben artik kullanmamayi tercih ediyorum.
bilgi için teşekkür ederim arkadaşlar almak isteyen bu koşullarda yinede alabilir

ErayWeb.Org adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
uzak durulması gereken bir firma
neden hocam geç kayıt ettiği için mi ?