firma kaydını ücretsiz yapacağız. Altın firma yapıp slayt şeklinde geçen bir altın firmalar bölümü olmalı. Biz buradan para kazanacağız. Şehir fırsatları bölümü bunun için uygun bence.
Ayrıca Firma Kaydı için ayrı göze batan buton olmalı.
Firma kaydı için ekleme yapılırken resim ekleme çok sorun oluyor. Logo yüklemek için tıklayacak, açılan sayfada yükledikten sonra gelen adresi kopyalayıp tekrar sayfadaki ilgili boşluğa yapıştıracak bu çok zor iş. Gözat diyip direkt yükleyip görmesi lazım üyenin. Şimdiye kadar dışarıdan firma kaydı yapılan oldu mu sitesine? Bu benim için en büyük sorun???
Haber botunda resimler hep son haberler diye oluyor. Buna bir çözüm bulunmalı. Tek tek panelimizden mi değiştireceğiz.
ALL IN SEO eklentisi kuran var mı ben kurunca hit düşüşü oldu.
İçerik ekle kısmında ilan ekle, haber ekle, firma ekle bunlar aynı sayfada tek linkte bunlar ayrı sayfada olmaz ayrı ayrı.
Bu paraya böyle bir sistem bence süper. Destek konusunda ve güncellem konusunda uzman ekip. Şu aldığım 2 portalı tam anlamıyla bitireyim. Bir adet daha alacağım.
Yalnız şu firma kaydındaki resim yükleme olayı çok zor durumda bırakıyor beni...
Dışarıdan firma eklenen bir çok müşterimizin sitesi bulunuyor, ancak resim yükleme olayı için yeni bir kodlama yaptık, 2-3 gün içinde müşterilerimize ileteceğiz. çoklu resim yükleme imkanı olacak.
Gold firmalar içinde ana sayfada değilde firma rehberi kategorisine girince çıkan gold firma düzenlemesi yapıyoruz.