sitemde taslak olarak 20bin konu var ve bu konulaın etiketi yok. bir eklenti sayesinde bu taslaklar otomatik yayınlanıyor. ancak etiket olmadığı için etiketsiz yayınlanıyor. bu konulara otomatik etiket yazdırabilir miyim? ya da aynı etiketi toplu olrak tüm konulara nasıl yazabilirim?
Bu konuda bildiğim bir etiket mevcut değil. Fakat sizin için bir kaç eklenti üzerinde oynama yapayım sonuç başarılı olursa sizinle paylaşırım.
- Yaşanan Sorun Özeti : Google Arama SOnuçlarında site(leri)m çıkıyor. Fakat tıklandığında başka sitelere yönleniyor. Farklı farklı siteler.
- Sorun İlk Defa mı yaşanıyor? : Evet.
- Sorun Kodlar Üzerinde Oynandığından Dolayı mı çıktı? Hayır; kodlarda oynama yapmadım. Reseller'ımdaki sitelerin 6 tanesinde var 5 tanesinde yok. Sitelerin tümü wordpress.
**Google postlarımı hızlıca indeksliyor, ayrıca google önbelleğinde sitelerim düzgün görülüyor. Hatta bu aramalardan gelen hit analytic'te sayılıyor ve kendi sayaç eklentimde de sayıyor. Bir sitemi tamamen sildim bu yüzden, wordpress.org'dan en baştan yükledim; ama aynı sorun devam ediyor.
Sorununuzu çözen arkadaşıma teşekkür ederim. Geçmiş olsun.
hocam wp e ticaret temaları hakkında bilgi verirmisiniz hangisini önerirsiniz ücretsiz olanlardan şimdiden teşekkürler
Bana özel mesaj gönderir misiniz arşive bakalım ve sizi yönlendireyim.
Ayrıca bu tür taleplerin ardından arkadaşlarım özel mesaj ile de hatırlatırsa sevinirim unutmamam için.
bir sayfada resim galerisi yapmak istiyorum resime tıklayacağım açılacak ve diğer resimlere geçiş yapacak ?
Bunun için LightBox kullanabilirsiniz.
http://lokeshdhakar.com/projects/lightbox2/ bu sitede kodları ve örnekleri mevcuttur.
arkadaşın sorunu çözülmüştür tarafımdan
Çok teşekkür ederim.
bobiler org benzeri wordpress teması arıyorum.
http://www.elegantthemes.com/demo/?theme=Origin
misal burdaki çok güzel işime yarar cinsten. ama konuya tık yapınca popup içinde açılmasını istiyorum ve diğer konulara ileri - geri diye butonla gitsin istiyorum
Temayı indirdiniz mi? Tema üzerinde biraz oynamak gerekiyor. Siz de bir önceki arkadaşım gibi LightBox'dan yararlanabilirsiniz bu isteğiniz için. Ama yazılar hakkında sadece açıklama yaparsınız.