Merhaba arkadaşlar;

Bir çok arkadaşımızın ihtiyaç duydugu fırsat sitesi scriptini yaklaşık 15 gündür gece gündüz kodlamaktayım.

Sistem özellikleri ;
- Sistem Asp ile kodlanmış mysql veritabanı kullanılmıştır.
- Url write yöntemi kullarak kategorilere ve ürünlere seo yapılmıştır. bunlara ek olarak yönetim panelinden ürünlere ve kategorilere açıklama , keywords gibi değerler eklenmiş bu değerle sayfa kaynağına arama motorlarının en iyi okuyacağı şekilde eklenmiştir.
- Yönetilebilir Arayüz Tasarımı
- Yönetilebilir Modül ve Blok Yönetimi
- Yönetilebilir içerik sihirbazı
- Ödeme Seçenekleri
- Sanal Pos Altyapısı
- Kapıda Ödeme
- Banka havalesi / Eft / Posta Çeki
- Paypal
- Anasayfada Günün fırsat ürünü , Yeni Gelen fırsatlar , Son dakika fırsatları yönetim panelinden ayarlanabilecek şekilde eklenmiştir.
- Sağ ve sol kısımda blok yönetimi ile dilediğiniz şekilde sağ ve sol kısma Yöetim panelinden Tek bir tuş ile Blok ve modul ekleyebilirsiniz.
- Kategoriler
- Döviz Kuru
- E-Bülten
- Bağlantı Sayları
- JQuery Modüller
- HTML içerik
- Banner
Gibii alanlar.

- Sistemde şu anda 5 farklı tema hali hazırda bulunmaktadır. Bu tema sayısı 10 Adet olacaktır.

- Sistemi isterseniz Klasik E-ticaret , Fırsat Sitesi veya Private Shopping tarzında kullanma imkanınız vardır.

- Açıkcası E-ticaret , Fırsat Sitesi , Private Shopping Tasarım olarak ve içerik olarak birbirinden farklı oldugu halde bu sistemle istediğinizi kullanabileceksiniz.

- Şu an aklıma gelen özellikler bunlar. Arkadaşların Sistem ile alakalı Tavsiyelerine her zaman açığım .

- Sistem ön sipariş Fiyatı : 499 TL
- Sadece 10 kişiye Kaynak kodlar ile verilecektir. Sınırsız domainde kullanabilirsiniz..
- Sistem Tam olarak Bittikten sonra Satışa Sunulacagı Fiyat 999 TL dir.

demo adresi: www.ucuzalisverisfirsati.com
admin panel : pm ile özel olarak verilecektir.

Not : Şu an Sistemde eksik olan ( Yönetim paneli kısmı ) Alanlar bulunmaktadır.

Sistemin Bitiş Tarihi 28.11.2012 Dir.