LocalSys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birincisi konudaki düzenlemeler copy paste olduğu için hata olmuş olabilir işi bilmeyen diyerekte aynı sektördeki arkadaşlarını karalamamalısın sonuçta sanal bir ortam da rekabet var. Bunu böyle sağda solda ufak yazım hatalarından kaynaklanarak kötüleyemezsin. İyisini yapabiliyorsan yapıp koyarsın yapamıyorsan susup oturursun bu kadar basit umarım anlatabilmişimdir.
Öncelikli olarak bu kadar sert çıkışa lüzum yok, benim kimseyi karaladığım yok bence vermek istediğim mesaj yeteri kadar iyi alındı.
Sanallaştırmayı bile panel üzerinden yapan "hosting firmaları" kime, nasıl hizmet sağlayacaklar sorguladığım husus bu benim. ( Kolaylık için alanlar başka tabi. )
Kaldı ki, yanlış yazmışsınız diye sizi uyardım kötülemedim bu tarz fevri çıkışlar sizin satışlarınızı etkiler daha sakin ve ılımlı olmayı deneyin.

Bu sizin satış konunuz, böyle gereksiz yazdığınız içerikler tartışma çıkartabilecek cinstendir.
Benim kurduğum cümlelerin tamamı öneridir, önceliğiniz yoruma açık olup, ılımlı olmak olmalıdır tercih size kalmış tabi..