Gmail adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumumun ardındayım. Vatan evlatları şuan anasını bacısını bırakıp o kuş konmaz dağları beklerken sen ticari kaygı taşıyor ve birilerinin aklını yadırgıyorsun. Devam et nasıl olsa söz uçar yazı kalır. Maalesef yasal hakkını kullanıyorsun, biz ne desek boş ama eleştirmek hakkımızdır. Eleştirirken biz sizi küçümsemiyorsak, hainlikle suçlamıyorsak sizde bize hakaret edemezsiniz.

Arkadaş size hakaret etmemişki ama siz dolaylı yoldan demagoji yaparak ark. suçlu gibi gösteriyorsunuz. Sizin yaptığınız ayıp.

Dikkat ettim forumda bot mu kullanıyorsunuz ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama askerlik ile ilgili bir konu açılınca 1 dk. sonra klasik mesajlarınızı konuya atıyor ve konuyu kitletme noktasına kadar götürüyorsunuz.

Konu sahibi ark. eğer okulunu bitirip diploma alamassan o 2 yıllık tecil hakkını kullanamassın. Her diplama değişiminde sana o hakkı tanıyorlar örnek olarak

Lise > önlisans > lisans > yüksek lisans diye gidiyor. Dengi bir 2. üni. bitirmen bile işe yaramaz illa bir üstünden mezun olacaksın.

Sana tavsiyem açık öğretim oku.