Alıntı
Dünya da adalet yok PR9 lazımsa gel
Lazımm yollaa bi pr 9 10

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:10:49 -->-> Daha önceki mesaj 13:08:40 --

Alıntı
zaten paralı link alıp pr yi yükseltmek ya da yükseltmeye çalışmak etik bir davranış değil. Kaldıki pr arama sonuçlarına düşündüğün kadar etki etmiyor.

İyi be aldığın backlinklere göre pr verilseydi, vay bu işe gerçekten emek verenin haline!

Sen güzel, güncel ve özgün işler yap. İnsanlar sevsin siteni, ozaman googlede gereken değeri verir...

Artık sahte backlink ve hacklink işleri bitti. Bugüne kadar bu işi yapan çoğu insan son güncellemede dipleri gördü...

Müstaaktır bu işi ticarete dökene. Dahada beter olsunlar. Bu işe emek vermek 5000 tane pr 9 backlink satın almak değildir.

Senin benim gibi insanlar yüzünden google devamlı algoritma değiştiriyor. Bu sebepten işleri bukadar zorlaştırıyor. Bunu hep beraber başardık. Bu hemen hemen tüm webmasterlerin suçu.

Daha da kötü olacak. Biz sıralamalarda yukarı çıkmak için 1001 cinlik düşünürken, google de bir şekilde devamlı önlem geliştiriyor.

Biz pr miz yükselsin, link satalım diye düşündükçe google çok daha sert yaptırımlar uygulayacaktır...

Ayrıca 1 sayfalık html insanlığa nekadar önemli olabilir diye soruyorsun...

İnsanlığa önemi olan birçok 1 sayfalık html gönderebilirim sana...

Hatta dünya sıralamasında ilk 10.000 içinde (Günde yüzbinlerce ziyaretçi anlamı taşıyor bu) olan bir ton site var. Adamların sitesinde reklam bile yok. Üstelik pr 5-7 arasında hepsi. Backlink satışı bile yok....

Ve maalesef bunun üzerine bir şey pek söylenmiyor...

Bunları gördükçe günlük 15 bin ziyaretçili resim siteme reklam koyunca kötü hissediyorum
Arkadaşım sitem zaten güncel hem güncel hem sağlam sitelerde link var Bu yüzden tepki gösteriyorum bende konuyu iyice oku istersen yada sitem bak Site güncel her konuda güncel bir site neyse