kötü değil ama boşta bulduğunuz domainlerden pek medet ummanızı önermem
hayırlı olsun
bosta iyi domain olmayacagina dair bu genelleme bence dogru degildir.
domain alim satimi yapanlar gayet iyi bilir ki butun domainlere sahip olmaniz mumkun degildir. bu nedenle her gun dusen onbinlerce domain icerisinden
kendi alginiza gore daha degerli olanlari secmeye calisirsiniz ama ayni zamanda pek cok domaini de kacirisiniz. yakinlarinizdan birisi arap seyhi olmadigi surece surec asagi yukari boyledir.
sahsen aldigim domainler yaninda almadiklarimi da bir sekilde listeleyip, mumkun olan en avantajli kampanya doneminde alip denemeye calisiyorum. yakin zamanlarda kaydettigim, bir hayli bosta bekleyen bir domain icin sedo'da 1000 usd teklif gelmis durumda. daha once de alir almaz gayet karli bir bicimde sattigim domainler de oldu.
Yukarida yazdiklarim vurursangololabilirdiyorum.com domainin reglenmesi anlamina gelmez ozellikle belirtmek isterim. bu fiyatlamalari gorunce her 1 dolar kampanyasinda herkes bosta domain sayfasinda geziniyor ve akabinde gercekten para etmeyecek (bence!) domainler piyasaya cikiyor.
evet bosta cok kaliteli domainler bulunmaz ama takipcisi iseniz
kaliteli projelik domainler bulunur.
ben genellikle bir domainin son uzantisini kaydetmeyi tercih etmem bu nedenle keske dolulugu daha yuksek olsaydi diye dusundum bu domain icin yine de domaini arkadasa hayirli olsun.