fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
emin misin diyecegim ama öyle yaptım diyorsun...duymadım daha önce bunu ben.biçok kişi yazdıgı adrese pin gelmeyince tc kimligini gönderip,pin elime gelmedi diyince çözmüşler sorunu.hiçbirisindende kimlik haricinde bide orada oturduguma dair fatura filan istediler diye bişey duymadım ki bence o saçma olur.örnegin benim şuan oturdugum evde kardeşimle kalıyorum,faturalar onun adına.burada oturdugum halde,fatura yok üzerime bu yüzden istedikleri belgeyi gönderme ihtimalim yok.benim geçenlerde hesabım banlanmasa,pinden giderdi garanti desene
usta doğru diyonda google gibi düşün diyolar ya öyle düşün. google diyoki adresi ispatla sen kimliği gönderiyon ? yapan arkadaşlar olabilir ama google ekte fatura vss olsun diyor.

ayrıca benim de üzerime fatura yok. banka hesabı açarken ufak bir cüzdan veriyolar orada adres yazıyo herkesinde banka hesabı olduğuna göre adına ve adresine ait bir resmi evrak oluyo elinde.

neden banlandın onu bilmiyorum ama telif haksız 300-350 video yapın rahat günde 5$ + o gün yüklediğin videonun geliri 7-9$ arası birşey alıyorsun sabır diyelim.