Merhaba arkadaşlar,
Konuyu tam olarak nereye açacağıma karar veremedim, fakat konunun asıl amacı ön siparişleri belirlemek buna dayalı olarak bir fiyat ortaya çıkartmak olduğundan bu kategoriye açmaya karar verdim.Yanlış yerdeyse taşınmasını talep ediyorum.
Başlıkta da belirttiğim gibi, yapmayı planladığımız sistem link, tanıtım yazısı ve banner satmak için bir tür platform olacak.
- Bu sistemde standartta olduğu gibi yayıncı ve alıcılar olacak.
- Platforma girildiğinde popüler link, banner ve tanıtım yazısı satışları için en son siteler yer alacak.
- İstediğiniz siteye tıklayıp, gerekli bilgilerinizi girdiğiniz anda linkiniz talep ettiğiniz siteye eklenecek tabii ödemeyi de aynı anda kredi kartı ile yapmış olacaksınız.
- Eğer banner ise, bannerınızı o an yükleyip yayıncı siteyi ziyaret edip görebileceksiniz bannerınızı.
- Eğer tanıtım yazısı ise tanıtım yazınız, o an görünecek sitede, bu sistemler için api geliştiriyoruz.
Tüm bu işlemler bir onay sırası dahilinde de olabilir.
Yayıncılarda, ödemelerini paypal üzerinden rahatlıkla alabilecekler otomatik olarak, tabii sitede belirttikleri süre kod kalması şartıyla, sistem botları yayıncı sitesini belli aralıklarla kontrol edecek.
Herkes rahatça ödeme yapıp alabilecek kısacası.
Demo olarak incelemek isteyen arkadaşlar için;
http://buysellads.com Bu sistem için yaklaşık olarak fiyat tahminlerinizi bekliyorum, almayı planlayan, böyle bir scripte ihtiyacı olanların da görüşlerini bekliyorum.Bu sayede hem ön siparişleri belirlemiş oluruz hemde konuyu açtığımda fiyat konusunda tereddütde kalmam.
İyi çalışmalar herkese