Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
selamun aleyküm arkadaşlarayın kasım 22 den beri hostumla ilgili sorun yaşıyorum. fazla cpu harcıyor diye sitem kapandı. sonra tekrar açtırdım. birkaç eklenti sildim.
hitleri aşırı denecek şekilde yoktur.
sizce aşağıda kullandığım seo eklentileri ni sadece ben mi kullanıyorum yoksa sizlerde kullanıyorda sizinde siteniz kapanıyor ?mu
eklentilerim.
All in One SEO Pack : seo eklentisi
Google Analyticator : google analytic eklentisi hit bilgisini görmemi sağlıyor
Google sitemap plugin : google site haritası oluşturucu
GZippy : resimleri sıkıştırarak daha az kilobyta düşürüyor.
SEO Auto Links & Related Posts : buda seo eklentisi bunun görevi konu içinde konuyla alakalı link oluşturuyor.
SEO Friendly Images : resim seo eklentisi
Simple Tags : bu isminden anlaşılacağı gibi otomatik konu tagları yani etiketleri oluşturuyor
Ultimate Plugins Smart Update Pinger buda seo eklentisi benim yeni eklediğim konuları googleye pingleyerek anında indexlenmemi sağlıyor.
Watermark RELOADED : resimlere sitemin adresini ekliyor
WordPress Meta Robots : robots.txt dosyası oluşturuyor
WP-Optimize : adındana anlaşılıyordur sitemi sağlıklı hale getirmesi için veri tabanı ve tablolarını onarıyor
kullandığım eklentiler bu eklentiri sadece türkiyede ben mi kullanıyorum sorun yaşıyorum. sitem o yüzden kapanıyor
yoksa kullanıpta sorun yaşamayan var mı?
Allah rızası için konuya görüşlerinizi yazın
Yapılan yorumları kendi host firmasına yollayacağım.. amacım firmayı kötülemek değil , sorunu bulup çözmektir o yüzden içiniz rahat etsin. kimsenin ekmeği ile oynadığım yok zaten bana yakışık kalmaz.