Tüm R10 Ailesinin Muharrem Ayını Kutlar Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim 1- Konu başlığında belirttiğim gibi arkadaşlar 70 farklı Ip ye sahip 70 adet siteden tanıtım yazınızı sadece 10 TL ye yayınlıyorum..
2- Sitelerin hiç biri ücretsiz blog vs. değillerdir. Her biri farklı hostlarda barınan yarısında fazlası pr sahibi ve yıllanmış sitelerdir.
3- Sitelerin herbiri günceldir.
4- Pm de sistemle ilgili olarak tüm detayları sizlere anlatmış olacağım
5- Tanıtım yazılarınızı 70 farklı sitede tanıtıyorum ve tanıtım yazılarınızı 200 den fazla wiki sitesinde linklendirerek güçlendiriyorum
6- Sitelerin tamamı sağlık içeriklidir.
7- Çok hızlı bir şekilde güncelleniyor. Yaklaşık olarak 20 dakika içerisinde 40 - 50 tanesi güncellenmiş olacak linkler güçlendirildiği için iki güne tamamını google okumuş olacaktır.
8- İş bitimi rapor verilecektir. Hem sitelerin linkleri hemde wiki destek linkleri rapor olarak gönderilecektir.
9- Raporlama için yarım saat beklemeniz gerekmektedir.
10- Tanıtım yazıları benimle ebediyete kadar gidecektir..
11- Siteler içerisinde 6 adet com.tr domain uzantısıda mevcuttur.
Not: Eksik kalan bir bilgi varsa kusura bakmayın pm ile zaten aklınızda kalan tüm sorular giderilmiş olacak..
Sadece bir site için istenen 10 tl ücret neden 70 sitelik böyle bir çalışma için istenmektedir ? Acaba bir problem mi var kafamda çok sorular oluştu aman boşver tarzında düşünceler olabilir. Çok uzun süredir üzerinde uğraştığım çok emekler verdiğim bir sistem zaten kısa süreli yapıp konuyu kapatmayı düşünüyorum.. Neden böyle bir çalışma yaptığıma gelince yakın zamanda bir düğünüm var ve biraz sıkıştım açıkçası buradan gelebilecek bir miktar ile açıklarımı kapatabilirsem en azından borçlarımı ödeyebilirsem benim için çok iyi olacak alıcak arkadaşlar tek site için değilde bir kaç site için tanıtım yazıları alırlarsa hem böyle mükemmel bir sistem ile sitelerini güçlendirecekler hemde bana destek olmuş olucaklar
İnşallah tüm r10 ailesinide düğünüme davet etmeyi düşünüyorum - Benim için hayırlısı olur inşallah bu çalışma
Sitenizin Pagerank Değeri: 70 farklı site yarısında fazlası Pr1 - Pr2 - Pr3 almıştır.
Sitenizin Günlük Tekil Hiti: Tüm sitelere koymadım tahmini rakam belirtmek istemiyorum
Sitenizin Yaşı: Tüm siteler yaşı olan sitelerden en azı 1 seneyi geçmiştir.
Sitenizin İçeriği: sağlık
1(bir) Adet Tanıtım Yazısı Fiyatı: 10 TL
Ödeme Alabileceğiniz Yollar: İş bankası - misli hesabı - Pm ile isteyiniz. Ödeme alındıktan sonra işe başlanacaktır arkadaşlar.