yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yeni site neden 1 ayda indexleniyor anlamadım. doğru düzgün bir şekilde 1 ayda index alır diyorsanız bunada katılmıyorum. sadece hızlı index almak için bu kadar şeyle de kim uğraşacak onuda merak ediyorum. site sadece index hızından ibaret değil. yeni sitede 1 hafta sonra doğru düzgün içerik girdiğinizde sitenin yapısına göre, içerik paylaşılma oranına göre, konuların özgünlüğüne göre vb. daha onlarca şey sayılabilir 1 dk da da index alınabilir 1 günde de alınabilir. önemli olan o konunun google da iyi sıralamada çıkması.
Yeni açılan bir sitenin indexlenme süresi 1 ay benim iddiam değil. Dikkat ederseniz ''SEO uzmanlarının genel kanaati'' diye yazdım. Bu şekilde düşünülmesinin temel sebebi de DeepCrawl botunun sitelere ayda bir uğradığına dair oluşan ortak bir kanaat. Bu kadar çok şey dediğiniz bir kaç saat içinde yapılacak işler.

Bir sitenin Google'da iyi sıralara çıkması ayrı bir konu. Bu konuda yeni açılan sitelerin daha hızlı indexlenmesi için yapılması gereken şeyleri sıraladım.