Merhaba arkadaşlar bir süredir wordpresse ara vermiştim ancak piyasayı biraz canlandırmak gerekti Beni az çok tanıyanlar bilirler wordpress ile ilişkimi

Yeni yapacağım tema bir eticaret teması olucak temel olarak özellikleri belirledim

3 Farklı tasarım ve bu tasarımlara bağlı 6 farklı renk olucak

Alış veriş sepeti sistemi olucak

Özel üye paneli olucak bu üye panelinde ;
ödeme bildirimi , son gezdiklerim , takip ettiklerim , yorum yaptıklarım , satın aldıklarım , Sipariş takibi , Ödeme bildirimi gibi ek menüler olucak

Özel bbcodelar olucak panelde tinymce de özel butonları olucak bunların
hepsi burada gibiürün özelliklerinde yer alan tick işareti ya da farklı grafikler ile gösterilmesini sağlayacak bir sistem olucak mesela
[NXozellik value='var']Usb Girişi[/NXozellik ]
[NXozellik value='İntel i7']İşlemci[/NXozellik ]

[NXurunbanner src='xxx.com/banner.png'][/NXurunbanner ]

[Nxurunresim][/Nxurunresim] / Ortam ekleden eklediğiniz resimler direkt geçicektir.

bu ne işe yarayacak tek tek de eklerim diyeceksiniz ama daha çok uğraştırır yani ürün detay sayfasında daha derli toplu şekilde listeleme olucak.dediğim gibi siz bu bbcodeları tek tek yazmakyerine butona basıp değerleri yazıp tamam dediğinizde otomatik olarak tinymce ye eklenecektir.

Hızlı gönderi , Ücretsiz kargo , Kullanıcılar öneriyor , İndirimdekiler , En çok satanlar ,Bizim seçtiklerimiz gibi temel ürün listeleme seçenekleri olacak

İndirimli ürünlerinizde indirim yüzdesini yazıp kendisi otomatik indirimi yapıcaktır.
Aynı şey KDV için de geçerlidir.
İndirim bitiş süresi belirtebilir o zamandan sonra ürün otomatik normal fiyatına döner

Detaylı ürün arama sistemi olucak gibi gibi daha konuyu şişirmek istemiyorum. sizin normal wp eticaret sistemlerinde eksik gördüğünüz ya da olsaydı olurdu dediğiniz özellikler var ise konu altından belirtebilirsiniz.

Tema için küçük bir ipucu olsun

İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler