Kusura bakmayın hocam bana biraz saçma geldi.Bir insan size gelip yav maniaccoder abi (isminizi bilmiyorum) şöyle bir sorunum var sence ne yapmalıyım dediği zaman ücretmi talep edeceksiniz.Bu bana biraz şeyi hatırlattı ''her şey para olmuş'' .Halbuki bir başlık açıp orada elinizden geldiğince forumdaki değerli arkadaşların sorununa el atsanız bence daha iyi olurdu.Ben sanatçı bir insanım.Asla sanatımı bedavaya vermem ancak biri gelip bana dese yav talha kardeşim şu çizimin çok güzel olmuş içim kaldı dese gidip çerçeve yaptırır seve seve hediye ederim.
Bu benim kendi görüşümdür.Eğer bende bir sorun olduğunu düşünüyorsanız sorunumu çözebilirsiniz.
İyi günler.
hocam rahmi bey şu şekilde belirtmiş '' Ücretle çözülecekse fiyat sunuyoruz, ücretsiz çözülecekse elimizden geleni yapıyoruz.''
Ben de normal bir üyeyim dostum. Neden banlansın? Herkes açabilir. İllegal bir durum yok ki. Karşılıklı anlaşmaya bağlı.
Forumda hiç görmedin mi "Şu wp sorunuma çözüm arıyorum ücretli de olabilir" diye başlıklar.
Bunun da farkı yok
Ücretle çözülecekse fiyat sunuyoruz, ücretsiz çözülecekse elimizden geleni yapıyoruz.