ayyas05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar Kenan beyden alışveriş yapacak ve replika iphone 4s alan arkadaşlara itafen;
Öncelikle Kenan bey ticarettte sonuna kadar güvenebileceğiniz biridir. Müsait olunacak her saat de( Sabah 10-akşam 23:00 ) telefonu açıp ilgilenir.

İphone 4s replika telefona gelince 2 gün kullanma fırsatım oldu ve izlenimim; Parasına göre kesinlikle değer bi telefon. Dışı birebir aynı dokunmatiği deseniz süper. Bazı yorumlarda denildiği gibi şarjdayken sapıtıyor
Gelelim işletim sistemine; Android işletim sistemi gayet iyi herkez bilir içine yerleştirilen iphone teması gayet başarılı ( bir kaç türkçe yazım hatası ve ve BEnceki bura önemli FONT birebir aynı değil biraz daha kalın telefon rehberinde bunu hissedeceksiniz) gerçi orjinal iphone kullanmayanlar kesinlikle bunu yadırgamayacaktır. Ama bir konu vardır ki telefonun RAM'i telefona yetmiyor ! Telefona (twitter,facebook,go task killer ve watssap) yüklediğimde telefon kendinden geçti 145 MB ramin zaten 75 i kendi sistemlerine gidiyor size kalan 70 MB onla da idare edersiniz artık. Ben 1 kez donma yaşadım ve şarjının bitmesini bekledim. bir Kezde telefon görüşmesi yaparken dondu yine bekledim ve e nihayetinde Kenan BEY'in anlayışından dolayı da telefonu geri teslim ettim.
Ama dediğim gibi bu devirde bu ücrete değil dokunmatik android telefon sıfır nokianın konuşmalık telefonlarını satıyorlar
İyi satışlar
Bende de aynı şekil konuşma yaparken donma oldu şarjın bitmesini bekliyorum ama şarj şu anda full eğer sürekli böyle bişe olacaksa işim yaş Not: Sorun Halloldu."