KaZeM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Antremanlarla matematik(Halil İbrahim Küçükkaya)
Karekök 0 kitaplarını bitirdim gayet güzel kitaplar almanı tavsiye ederim. özellikle antremanlarla matematik 1. ve 2. kitabı almanı tavsiye ederim. 1.kitap tamamen temel edindiriyor en basitten anlatmaya başlamış. çarpım tablosundan başlıyor kitap.
bunların dışında doğan ulu hocanın cd'lerini almanı tavsiye ederim. kitaplardan çok daha etkili bir anlatışa sahip.
eyw kardeşim yorumların için çok teşekkür ediyorum inş başaracağım bu işi matematiği halletsem hem özgüvenim gelir kendime hemde başarım iyi bir şekilde artar saolsın

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:05:53 -->-> Daha önceki mesaj 21:04:59 --

LordSebbo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen ben gibi matematik zekası olmayan insanların tek çözümü:
soru tip ezberlemek.
Toplasan 1500 farklı soru tipi vardır. Günde 30 tane ezberlesen 50 gününü alır
kardeşim ezberle olabilir ama ezberle yürütmeye çalışan çok arkadaşım oldu ama sonra onlarda öylece kaldı

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:07:14 -->-> Daha önceki mesaj 21:05:53 --

LordSebbo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Somon balığı tüket. Televizyon, radyo, telefon dan uzak dur. gündüz mutlaka 1 saat uyu. bol tekrar yap. ilk 1 hafta baş ağrısı olur. sonradan tempoya alışırsın.
Matematikten bakkal hesabı ile 2 netten 1 ayda 39 nete çıktım ben
kardeşim googlede diğer yorumlardan yorumlarla gelme istersen ya yardım elini uzatacaksan uzat yada lütfen boş ve gereksiz konuyu dağıtan konuşanlar yapmayın lütfen