DoktorCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir sitem var hit almıyor, site içerik olarak kaliteli ama hit almıyor işte çözebilir siniz mi ?
Kesinlikle çözebilirim, bilgileri pm atın lütfen.

maximedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rahmi bey sanırım her ikimizinde pc başından kalkıp güzel bir tatil yapma zamanı geldi diye düşünüyorum.

İşlerin başından ayrılamama sorununu çözebilirmisiniz
İşkolikliğin tedavi edilmesi gereken bir hastalık olduğunu söyleyenler var. Ama bana kalırsa bunun için erken. Her ikimizin de derdi işleri tümden bitirip erken emeklilik

Bunun için de bir çözüm geliştirilebilir ama geliştirilen çözümü uygulamak o kadar da kolay olmayacaktır.

Bilgisayar iş olmaktan çıkıp hayatın ta kendisi haline gelmiş olduğundan bunu ya hepten bırakıp başka bir alana yönelmek ya da kullanım süreleri konusunda kendimize çok ciddi sınırlar koymamız gerekiyor.

Efsane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu milletin akıldan çok paraya ihtiyacı var Para olmadan akıl olsa ne yazar )

Hayırlı işler...
Her sorunun para ile çözülebileceğini düşünmek sadece sıkıntı ana kaynağı para olanların düşüncesidir.

Örnek olarak Türkiye'nin en büyük holdinglerinden birinde bir adet meteoroloji uzmanı, bir adet finans uzmanı ve bir adet de astrolog danışman olarak çalışmaktadır.

Bu insanlar yönetim kuruluna düzenli raporlar sunarlar. Holdingin hava durumunu da , para durumunu da , yıldızların durumunu da tek tek ve çok düzenli şekilde hem de işin tam anlamıyla uzmanlarından takip etme zorunluluğu vardır.

Bilgi ve analiz o kadar ucuza satın alınamaz çünkü HER YERDE YOKTUR!

gokhanua adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
araba anahtarı , evin anahtarı , cüzdanımı , telefonumu nerede olduklarını unutuyorum. Ayrıca evden çıkarken de sürekli bişeyler açık kaldımı gibi sorunlarım var bunları çözebilirmbisin
Bahsettiğiniz belirtilerin hepsi Obsesif kompulsif bozukluk belirtisidir. Kısa bir süre psikiyatrist kontrolünde ilaç kullanarak bu sorundan kurtulabilirsiniz. En kısa zamanda bir psikiyatriste başvurmanızda büyük fayda vardır.

edding adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Müthiş bir yaratıcıkla açılmış konu,başarılar
Çok teşekkür ederim

hendivli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Milyonlarca işsiz üniversite mezunlarının işsizlik sorunlarını çözebilir misiniz?
Evet çözebilirim! Ama henüz başbakan olmama nerden baksan 2-3 sene var. Seçimler 2015'te.