Facebook Cini İle Facebook’ dan Para Kazanın
Facebook hiç kuşkusuz ülkemizde en çok kullanılan sosyal medya sitesi. Facebook kullanımına ilişkin bazı istatistik bilgilerini buradaki yazımda vermiştim. Ne gariptir ki bu kadar Facebook kullanıcısı olmasına rağmen birçoğu sadece geyik yapmak için bu siteyi kullanıyor ve Facebook’ dan para kazanılacağını dahi bilmiyor. Halbuki eğer doğru kullanılırsa Facebook para kazanmak için biçilmiş kaftan.
Bu yazımda Facebook’ dan para kazanma konusunda çıkarılmış harika bir üründen bahsedeceğim, Facebook Cini. Bu güne kadar Facebook’ dan para kazanma yollarını öğreten başka ürünler de çıktı ancak bir çoğu pek çoğumuzun tasvip etmeyeceği illegal yöntemlerden ibaretti. Buradaki yazımda bu tarz bir üründen bahsetmiş ve uzak durmanız gerektiğini ifade etmiştim.
Facebook Cini üzerinde gerçekten emek harcanmış bir ürün. Ürün sahibi olan Mustafa KÖYSU ( kimdir ) ürünü hazırlarken birçok yabancı kaynaktan da yararlanmış. İşe yaramayan ve sahte facebook profili açmak gibi yöntemleri elemiş. Sonuçta da gerçekten işe yarar yöntemlerden oluşan bir ürün ortaya çıkmış.
Facebook’ dan ne kadar para kazanabilirim?
Facebook, yerli ve yabancı milyonlarca kullanıcısı olan çok büyük bir pazar. İnternette elinizin altında bu denli kişiye hitap edebileceğiniz başka site yok diyebilirim. Dolayısı ile Facebook’ dan para kazanma konusunun ucu açık. Facebook Cini ile öğreneceğiniz yöntemleri ne kadar başarılı uygularsanız kazancınız da o nispette artacaktır.
Facebook Cini ile neler öğrenebilirim?
Facebook Cini ile sosyal medya pazarlaması ve reklamcılığı konusunda oldukça geniş bir bilgiye sahip olacaksınız. Bu sayede büyük şirketlerin bile birbirleri ile yarıştığı sosyal medya pazarlaması ve reklamcılığı konularında, Facebook özelinde gayet etkin bir konuma gelebilirsiniz.
Facebook’ dan kimler para kazanabilir?
Öğretilen yöntemleri uygulamak için ileri düzey bilgisayar bilgisine sahip olmanız gerekmez. Zaten Facebook kullanmayı bilen herkes bu üründen faydalanarak Facebook’ dan para kazanabilir.
Facebook Cini ile birlikte sahip olacağınız bonuslar
Googel Adsense Kitabı
Digital Pazarlama
SEO ve Bilinmeyenler
Site Dışı SEO Optimizasyonu
Sosyal Medya Sırları
Web Site Kurma Rehberi
Teobook, Facebook Cini işbirliği
Facebook Cinini alanlar Teobook üyeliğine de %50 indirimle sahip olabilecekler. Bu sayede, benim de internetten para kazanma yolculuğuna ilk adımı atmama vesile olan Teobook ile de blog yazarlığı yaparak nasıl para kazanacağınızı öğrenebilirsiniz. Bir taşla iki kuş vurmak diye buna denir.
Facebook Cini (
tıkla indir ) tavsiye ettiğim eğitim setlerinden.