UZMANLAR ŞOKTA : ERGEN ROCKER BABASINI MAHKEMEYE VERDİ!

2013 yılında haziranda yapılması planlanan Goldfest’in, psikolojik zararları uzmanları şok etti.

2013 Haziran ayında yapılması planlanan Goldfest’de Ac/Dc ve Kiss sürprizi ile genç ergen cinnet geçirdi. Bilindiği üzere yeni yasalarla Konserlere 18 yaş sınırı geldi. 01 Temmuz 2013 yılında 18 yaşına girecek olan Veli U. 18 yaş sınırının hüznüyle babasına Yaş Büyütme Davası açtı. Yaşını ilk sefer 1 ay büyütmek isteyen Küçük Veli daha sonra işini garantiye almak amacıyla babansına yaşını 2 ay büyütme davası açtı. Muhabirlerimizin sorularını cevaplayan Babası: “ Ben esnaf adamım, oğlumun bu tür müzikler dinlediğini biliyordum. Komşular ’Oğlun satanist mi ? Civciv’de eziyor mu ?’ diye sorular soruyordu. Birgün yine iş yerimden çıktım eve doğru yürüdüm, eve geldiğimde posta kutusunda Dava Bildirisini gördüm. O günü sakinleştiricilerle geçirdim. Kolu komşuya rezil rüsva olduk. Ne yapacağımızı bilmiyoruz, yetkililerin talimatlarını uyguluyoruz” dedi.

Küçük Velinin Babasının Goldfest’i düzenleyen organizatörlerle iletişime geçildiği öne sürülüyor. Festivalin Temmuz ayının 1’inden sonra yapılması için yalvaran mağdur baba, organizatörlerden olumsuz cevap alması ile bir kez daha yıkıldı.

Olayı Uzman Psikolog Mustafa Şevki’ye danıştık, “ Rock ve Metal Müziğin insanların üzerindeki olumsuz etkilerinden bahseden psikolog, aileleri bu konuda uyardı. Uzman doktorlara başvurulmasını tavsiye etti.”

Veli U. ile iletişime geçen muhabirlerimiz, Küçük Müzik sever ile minik bir konuşma gerçekleştirdi:

“ Abi Ac/Dc ve Kiss benim en sevdiğim gruplar, iki grubunda üyeleri yaşlandı. Hepsinin bir ayağı çukurda, belki bir daha gelemeyecekler. Bunu göze alamam ne olursa olsun o konsere gideceğim. Babamı mahkemeye verdim fakat buna değecek canlı kanlı Angus Young’ı göreceğim. Bundan daha büyük bir mutluluk var mı ? Bu benim hayalım.” diye konuştu.

18 Yaş Sınırı Haber Ekibi