bu talihsizlik meselesi değil linkini verdiğim konuyu okumadan yorum yapmışsınız, Sol müşteri hizmetleri bile bunun kendi kusurları ve hataları olduğunu kabul ederken, sizin talihsizlik olarak nitelendirmeniz çok garip, 16mbps paketi verebilselerdi şikayet etmeyecektiniz diyorsunuz birde şaka gibi?Vermeyi taahhüt ettikleri paketi verirlerse neden şikayetçi olayım?şikayetin anlamından bi habermisiniz? şikayetin anlamını öğrenin bence önce, benim sorun yaşamam herkesin sorun yaşayacağı anlamına gelmemekle beraber, sizin sorun yaşamamış olmanız da başkalarının yaşamayacağı anlamına gelmez, herkes yorumunu yapıyorsa hizmetle alakalı bende gayet doğal dile getirebilirim kimsenin benden alıntı yapıpta sorgulama hakkı bulunmuyor, adamlar ben sana x paketi vereyim ttnetin y paketinden kurtul desin, sende bunu y paketinden kurtulmak için kabul et buna karşılık 24 ay sözleşme imzala, ama internet açıldıktan sonra ali bey sizin hattınız x paketi desteklemiyor y paketine geçmek zorundasınız desinler, varmı böyle müşteriyi kandırdık yapıştır anlayışı?
konunuzu okudum burada yazdıklarınızıda okudum evet size güzel bir kazık atmışlar ama bu ttnet'in superonline'dan iyi olduğu anlamına gelmez. Yani kimse şöyle demez daha detaya gireyim aaa superonline mehmet'e kazık atmış aman aman gitmeyim superonline banada kazık atabilirler. Yok böyle birşey anlatabildimmi. Kazık atma diyorsan her firma kazık atıyor. Ben ttnet bayisiyim mersinde 39 tl'ye sınırsız internet var ama sadece mersin'de var neden çünkü çok müşteri kaybettiler. Uydunet bayiliğide yaptım sözleşmeleri iptal ettiler neden yeterince reklamlarını yaptılar sonra bize tekme attılar. Şimdi o zaman bende şöyle diyeyim arkadaşlar uydunet bana kazık attı hala hakedişimide vermedi sakın uydunet kullanmayın. İnşallah daha iyi anlatabilmişimdir. Bir örnek daha verecektim ama bunu yazarken onu unuttum. Diyeceğim işte yazdım zaten diyeceğimi başkada yazmam herkes istediğini kullansın banane sanki ortaklığım var firmalarla.