NOSET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba
Çok basit bir panel büyütülecek bir yanı yok açıkçası. Sadece Admin tarafında ESXi sunucularınızı ekliyorsunuz.
Sunucu üzerinde ki bütün VM listesi önünüze düşüyor ve yine admin tarafından eklediğiniz müşterilere bu sunucuları atayabiliyorsunuz.

Atamasını yaptığınız VM yada VM'leri o müşteri kendi panelinden girerek Reboot , Power Off ve Power On işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Yani asıl amaç müşterinize user-friendly web tabanlı bir reboot paneli sunabilmek. Geliştirmeye devam edicez. Bir sonraki adımımızda CPU kullanımı , memory kullanımı gibi istatistiklere yer vericez.

Bu kadar kısacası.

Kurulum aşamasında bazı arkadaşlar sorun yaşamış.
Plesk sürümleri .NET 2.0 desteklediği için uygulama çalışmaz. Uygulama Hatası alırsınız. IIS üzerinde manuel olarak oluşturmanız gerek. Çözemiyorsanız bizimle iletişim kurun biz kurulumu yapalım.

Kolay gelsin.
Aciklama icin tesekkur ederim. Boyle bir hizmet sunmanizda ayrica guzel.. Ilerleyen zamanlarda panel biraz daha gelistirildigi vakit cuzi bir rakamdan lisans bile satin alinilabilir sizden. iyi calismalar