olay nerede ne kadar çok şehit verildiğine dayanmış yazık diyorum arkadaşlar sene 1914 uçak ? , otobüs ?, araba ? sizce hangisi ile bu vatan evlatları çanakkaleye gittiler ? aynı istatistiği verenler neden ortadoğuda verdiğimiz şehitlerimizin nereli olduklarını yazmamış ?

ayrıca bundan 30 sene önce bir çok bekçi doğulu idi eve hani geceleri eskiden düdük çalarak mahallede nöbet tutan bekçilerin bir çoğu doğulu kürt vatandaşlarımızdı malesef araya giren nifak tohumları onları bu gün türkiyenin en güvenilmez insanları haline getirdi (en azından öyle düşünmemiz sağlandı) ben kardeşim diyebileceğim kadar yakın hissettiğim 18 yıldan beri arkadaşlık ettiğim çoçukluğumun beraber geçtiği 3 arkadaşım var birimiz türk diğerimiz kürt biri alevi diğeri sünni biz hiç bir zaman ayrıt bir fikre düşmedik biz kardeş kadar yakınız çünkü kürtler ve türklerde kardeş kadar yakındır diyorum bir türk olarak

sağı ve solu çıkartıp insanları bir birlerine öldürten düzen şimdide kürt ve türkü kullanıyor yakın zamanda alevi sünni davasıda patlak verir bazen sinirleniyor insan olanlar eline silahı alıp askerle omuz omuza savaşası geliyor ama o zaman dağdaki teröristten ne farkımız kalacak biz önce kendimizi sonrada onları eğitmeliyiz bu gün hiç bir devlet kendi askerini polisini doktorunu öğretmenini valisni öldren terörist gurupları meclise çıkartıp konuşturmaz eminim bir çoğunuz halen ben atatürkçüyüm diye biliyorsunuzdur Atatürkün bursa nutkunu dinledikten sonra ben malesef kendimi atatürkçü olarak hissedemiyorum onun söylediklerini yerine getirecek kapasitede olmadığımdan sizin kapasiteniz varmı ?