Seoliz: Hadi kanıtla bakalım ülkeyi soyanları ??ne diye yalan konuşuyorsun varsa bi kanıtın sun bizde tamam diyelim haklısın diyelim. ama neden durduk yere yalan söylüyorsun??.ben ülkeyi soyan felen görmüyorum... Üstelik verdigim vergilerin bana fazlasıyla gelmiş oldugnu kendi gözlerim ile söylüyorum.Bakın peygamber efendimiz şakadan dahi olsa yalan söylemyin diyor.bilmem yalanın önemi anlatabiliyormuyum.
Ayrıca ALLAH bize güç vermiş kuvvet vermiş insan çalıştıgı zaman emek verdigi zaman İnançlı biri oldugu zaman başaramayacagı iş yoktur.yapamıyacagı iş yoktur..
Bunca kdv sini vergisi ödeyen bakkal nasıl kazanıyor acaba??.
yahu az tarafsız gözle baksan tepedeklerin 15-20 sene önce mal varlıgı, ceplerinde trilyonları olmadıgını fakat şuan hepsinin refah ve bolluk içerisinde yüzdüğünü görürsün. Tabi bu ülkede siyaset yapmak futbol takımı tutmak gibi oldugu için kimse tuttugu partiye toz kondurmuyor. Adamlar kaçakcılık da yapsa ekonomiyi yada benzeri durumları kendi menfaatleri içinde kullansa gık çıkmaz ama bir gariban 3-5 kuruş kazanabilmek için çırpınsa hemen idam edercesine cezalandırılır. Bu ülkede Yandaş ve yandaşçılık olduğunu sağır sultan ı bırak
uzaylılar bile öğrendi.