Sales : Evet 3 kuruş kazanan adamın ekmegini göz diktim dikerimde. Adam gibi işini yapsın usulünce işini yapsın 3 degil 10 kazansın.Benim kimsenin ekmeginde gözük yok bunu herkes böyle bilsin.Kural ve nizam var.iyi o zaman o uymasın bu uymasın kim uyacak bu devlet ne ile kalkınacak.
Sırf bi yerlerde görmüsün duymusunuz gıybetleri geliyorsunuz utanmadan arlanmadan diyorsunuzki o hırsız o para çalıyor.kanıtla dediginde sus pus oluyorsunuz 3 maymun oluyorsunuz.
Yukarda ALLAH var hepimiz hesap gününde çekilecegiz ve burada bir çok kişi hep r10 halkına kötü örnek olmakda unutmayınki bugün burda yazdıklarınız ilede hesaba çekileceksiniz..
Seoliz: Hadi kanıtla bakalım ülkeyi soyanları ??ne diye yalan konuşuyorsun varsa bi kanıtın sun bizde tamam diyelim haklısın diyelim. ama neden durduk yere yalan söylüyorsun??.ben ülkeyi soyan felen görmüyorum... Üstelik verdigim vergilerin bana fazlasıyla gelmiş oldugnu kendi gözlerim ile söylüyorum.Bakın peygamber efendimiz şakadan dahi olsa yalan söylemyin diyor.bilmem yalanın önemi anlatabiliyormuyum.
Ayrıca ALLAH bize güç vermiş kuvvet vermiş insan çalıştıgı zaman emek verdigi zaman İnançlı biri oldugu zaman başaramayacagı iş yoktur.yapamıyacagı iş yoktur..
Bunca kdv sini vergisi ödeyen bakkal nasıl kazanıyor acaba??.
SonKralice : ALLAHINI seviyorsansa beni sevme.Çok üzüldüm biliyormusun beni sevmiyor olduguna.bu gece nasıl yatacam bakayım .
benim babam vergiyi tabiki ödeyiecek bende aslanlar gibi vergimi kdv mi ödiyecem.babam vergiyi ödemese kdv yi ödemese babama cephe alırım.Ama ne mutluki babam vergisini vererek 70 milyon kişinin hakkına gasp etmiyor..
Başkasının vergi ödeyip ödememesi tabikide beni ilgilendirecek ben çünkü bu güzel ülkede yaşıyorum bu güzel Türkiyede yaşıyorum.Adamın karçıdıgı vergiyi adamın ödemedigi elektriki suyu ben ödüyorum sen bunu biliyormusun acaba???
Ödenmeyen suyun ödenmeyen vergini ödenmeyen elektrikin parasını senin cebinden çıktıgını biliyormusun???.
Herkes vergisini ödese elektrikigini kaçak yapmasa suyu kaçak yapmasa vergilerin elektrik faturalarının daha az gelcegini biliyormusun??
Ben duyarlı bi vatandaşım böylede olacam olmayada devam edecem.Haksızlık karşısında asla ama asla boyun egmem bilsem sonunda ölüm var gine giderim ben buyum.
Yazık gerçektende yazık dogru olan şeyi göremiyorsunuz ve göremediginiz gibi toplumuda yanlış şeyler yönlendiriyorsunuz.Bunun ahı sizlere kalmıyacak sizlere buradan söylüyorum.
Yanlış yoldasınız tövbe edin dogru yolla yönlenin yoksa öbür taraf sizin için çok acımasız olacaktır..
AllyCan: Atatürkün kitaplardan kaldırılması ile ilgili pek bi bilgi sahibi degilim ne desem yalan yanlış olur. bi ara sozcude vardı atatürkün resimleri kaldırıldı diye haber o haberde bildigim kadarı ile yalan çıkmıştı ..Zaten ilk okulda atatürk hakkında dersler veriliyor orta okulda tarih hakkında daha detayı bilgiler veriliyor .lise çagında zaten tarihi tamamı ele alınıyor..artı atatürkü çocuk sırf resmini gördü diyemi sevecek??.
Bilmiyorum sizin aileniz nasıldı ama bize zamanında babam atatürkü yaptıgı savaşları tarih hakkında bilgiler sık sık veriyordu.bu konuda şahsen şunu söyliyebilirimki ailemden aldıgım atatürk hakkında bilgiyi hiçbir yerden almadım.zaten ehli iman biran müslüman birisi geçmişine baktıgında bunu kolayca anlıyabiliyor..
ayrıca demisinizki ülke elden gidiyor hani ülke nereye gidiyor??? ha bi 10 yıl öncesine baktıgımda ülke çok güzel yerlerde oldugunu görebiliyorum o dogru ama onun haricinde ülkenin hiç bir yere gittigi yok aksine gün ve gün türkiye dünya üzerinde daha iyi yerlere geliyor daha çok hesaba alınıyor daha çok güzel şeyler oluyor..
Gine söylüyorum YA SEV YADA TERK ET.