vBSEO.com / en az vBulletin.com yetkilileri kadar insanları zora/sıkıntıya sokan, 3 kuruş kazanma uğruna devir işlemlerinde sıkıntı yaratan, kullanıcılarına sıfır almaları için her türden zorluğu yaratan kuruluş.

Mert G.;
site içerisinde oldukça ıkala, kullanıcılar ile arası bir çok nedenden dolayı oldukça bozuk bir destek ekip sorumlusu/ idi, işi bırakmış lakin gidişat onu gösteriyordu.

Cem K.;
vBSEO.com sitesinin destek sistemi;
https://www.vbseo.com/support/index.php yaklaşık 5 gündür giriş problemi yaşıyoruz fakat lisanslı kullanıcılar ile giriş sağlayamıyor ama yeni kullanıcı adı alıp direkt giriş sağlanıyor?

2 vBSEO lisansı devir için destek sistemine giriş yapmaya çalışıyorum, ben giremedim, farklı farklı tam 5 kişiye rica ettim fakat ne yazıkki bu kişilerde giriş sağlayamadı.
Yeni kullanıcı adı aldım, denedim;
1 denemede olumlu sonuç aldım direkt içerdeyim.

Bu her iki lisansa ait kullanıcı bilgilerini detaylı olarak verip, paypal benzersiz id vermeme rağmen, cevap olarak;
" Mesut DOĞAN adına lisans bulunmamaktadır "

Neyin peşindesiniz?
Lisanslı kullanıcı ile giremedim/giremediler.
Lisansız kullanıcı hemen giriş sağlıyor? lisansmı alacak acaba, alalım direkt içeri.

Her iki kuruluş bu tip katı kurallar ile insanları zorla ödemeye mahkum ettikçe, bende bunların kazanmaması için elimden geleni ardıma koymayacağım.

Her gün farklı farklı en az 5 kişi ekliyor ve bilgi istiyor, bu olaylar sebebi ile gerekli açıklamayı her müşterime yapacağım.

Bir çoğu yeni lisans alalımmı dediğinde en iyisi cevabını değiştiriyorum, elimden geldiğince 2.el lisans sağlayacağım, sizde ipe ipe devir edeceksiniz.

Dünya üzerinde yer alan bir çok kodlayıcı bu kurallarınıza siper almış ve her sürüm güncellemenizde lisans istemeyen direkt kurulabilen sürümü piyasa sürmekteler, iyiki varlar...

Kimse bana haktan hukuktan bahsetmesin, hak Allah'ın adıdır, Allah korkusu olan bir insan yahudi prensibi ile çalışmaz.