Merhaba. Bir internet sitesi var önce size bir reklam videosu izlettiriyorlar sonrasında da bu reklamla ilgili 10 adet soruyu cevaplıyorsunuz. 10 sorudan oluşan her anket başına 9 dolar alıyorsunuz.

Sitenin benim referansımla olan linkiaşağıda:
http://sumixs.com/?ref=1282050

5 seçenek içinden seçmeli cevaplar var. Ancak site İngilizce. İngilizce bilmiyorsanız rastgele doldurursunuz. Ama onların nezdinde sorun olur mu? Kontrol sorularında mantıksız cevapları sürekli işaretlerseniz sorun olabilir. Ancak İngilizce bilen arkadaşlar için kolay bir para. Ben henüz ödeme aldım mı? Almadım ama en azından önereyim dedim. Eğer öderse az bir efora karşılık iyi para veriyor.

Kayıt Ana sayfada üstte sağdaki Login alanının altındaki "registration" alanından veya yine ana sayfadaki "Register for it now" alanından kaydolabilirsiniz.
Çıkan ekranda Login alanına burada kullanacağınız kullanıcı adını yazın. Password alanına şifrenizi, onun altındaki alana da tekrar şifrenizi yazın. En alta da ödemenin yapılmasını istediğniz paypal adresinizi yazın. Bunları doldurup "Registration" butonuna tıklayınca kayıt işleminiz tamamlanmış olacak.

Kayıttan sonra ana sayfanın sağ üstindeki Login ve Password yazan alanlara giriş yaparak kendi adınıza giriş yapın. Login alanına kullanıcı adınızı, password alanına da daha önce bu site için tanımladığınız şifrenizi yazın. Sisteme kendi kullanıcı adınızla bağlanın. Burada "Survey" alanından giriş yapın. Survey İngilizce anket demek. Buraya girince altta bir video göreceksiniz. Önce videoyu izleyin. Arkasından videonun altında bulunan "do survey" butonuna tıklayın. Böylece anket başlayacak. Her soru için 5 şıktan birini tıklayarak seçin. Sonra 15 saniye dolunca sayma butonunda "ok" yazacak. O zaman tıklayınca diğer soruya geçecek. 10 soru tamamlanınca 9 dolar hesabınıza geçecek yazısı çıkacak. Bundan sonra 2 tane daha "survey" alanına tekrar tıklayarak anket doldurabilirsiniz. Günde maksimum 3 adet anket doldurmanıza müsaade ediyor.

İyi paralar kazanmanız dileğiyle.