Merhaba arkadaşlar Detaylı bir şekilde yeni projemizi anlatıyorum.
Öncelikle bizim belirlediğimiz veya faydalı olacağınız kategoriler sizler için belirliyoruz sonrasında her gün 5 konu paylaşmanızı istiyoruz tabi ki bu paylaştığınız konular Copy-Paste olmayacak özgün resim içerik ve en önemlisi sizin yorumlarınız olacak.
Copy-Paste veya türevinde konu paylaşabilirsiniz fakat ücretleri ödenmez sadece forum içinde CehennemLira kasar oda 100 TL olunca panelinizde bizden 4 TL gerçek para talep edebilirsiniz ödeme Paypal ile yapılır.
Günde 5 tane Özgün konu paylaşımı yaptığınızda Linkleri bana Pm ile göndereceksiniz ve uygunluğu onaylanacak.
Bukadar basit bir iş için Şuan aylık 5 TL ücret veriyoruz evet , günde 5 konu aylık 150 konu eder bedeli 5 TL dir.
150 Konuyu 1 günde açıp para talep edemezsiniz her gün girip 5 konu eklemeniz şarttır.
Ayrıca forum içindeki Renkleriniz ve isim tanımınız farklıdır Forum Görevlisi olarak görünmektesiniz.
Herkese şimdiden Başarılar Arkadaşlar.
unutmayın Paylaşım yapmanız sınırsız istediğiniz kadar para kasabilirsiniz fakat günlük mecburi olan göreviniz olan 5 özgün konuyu tamamladıkdan sonra bana PM/Ö.M atmanız gerekmektedir.
Başvuru için :
http://cehennemevi.com/konu-personel...basvurusu.html www.cehennemevi.com