Kendisi Troll Bilimi Diye Sayfa Satmıştı Şahin Bey'e Organik Diye Yüklü Miktar Para İle Sattı. %50 Oranında Dublicate Varmış Diye Sayfa Kapandı. Bu Şahıstan Pek Bişi Beklememek Gerekir

Geçmiş Olsun.
çok yazık gerçekten, şu an başlık açıp konuyu bu kadar ciddiye alacak kadar onu heyecanlandıran parayı ben löseve bağış veriyorum her ay..
450tl yi göndersen de almam zaten. sen eğer adamsan gökhan o parayı bi hayır kurumuna bağışla belgesini de koy buraya..
ya da ye parayı afiyet olsun..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:07:11 -->-> Daha önceki mesaj 21:01:37 --
Kendisi Troll Bilimi Diye Sayfa Satmıştı Şahin Bey'e Organik Diye Yüklü Miktar Para İle Sattı. %50 Oranında Dublicate Varmış Diye Sayfa Kapandı. Bu Şahıstan Pek Bişi Beklememek Gerekir

Geçmiş Olsun.
o troll bilimini alan kişi dün akşam bi başlık ta öyle bir yorum yazmıştı ki, şu an kesinlikle anlıyorum onu. dün hak vermemiştim. gökhanın ciddi psikolojik sorunları var. sabah 5 de arar kız muhabbeti yaparız. 10 saat sonra sayfam gider abi gitti derim. telde 200tl verim o zaman abi der, 20 dakika sonra haber vermeden gelir başlık açar buraya.
Şahin bey sizi kesinlikle anlıyorum ve katılıyorum..