- Kullanılan oyunlar 3.55 versiyon olan makinelerin içinemi kurulu yoksa hepsine tek tek orjinal oyun mu almak gerekiyor ?

orjinal oyun al kesinlikle zaten futbol dışında oynayan pek olmaz sorunsuz oynatırsın para kazanmayı düşünüyorsan paranı esirgeme.

- Ruhsat, Elektrik, Muhasebe vs aylık gider nedir ?
10 makine ve 2 klima var 300-400 tl ödüyor arkadaş. Eğlence vergiside istemişti maliyeden gelenler senelik 50 tl ücreti vardı en son. Günlük fişte kesmelisin sanırım maliyeden gelip ceza kesiyorlar yoksa.

- Makinaları nasıl takip edebilirim saat olarak adam geldi oturdu ona fiş mi açmalıyım yoksa bilgisayardan hangi program ile takip etmeliyim ?

Tolgasoft bedava kurabilirsin bilgisayara, cihazı kapatınca hesabı alırsın günlük haftalık senelik bazda bilgisayarda saklanır tüm tutarlar, ona göre masrafını karını çıkartırsın.

- Kolların çalınmaması için nasıl bir yol izlenmeli oyun bitince gidip kolları mı almak gerekli ?

Nerede açacaksın bilmiyorum ama kolay kolay kol çalan olmaz ama kesinlikle tavsiyem kamera kurdur demedi deme bu aralar revaçta kafeleri gezip plazma ps3 oyunlara kadar götürüyorlar dükkana girip. Biraz masraftan kaçınayım derken acemi olduğunu anlayan hırsızlar anında bitirir işi uyarayım. Girip kamera varmı diye bakıyorlar sonrada soyuyorlar.

- Ortalama 5 makine günde kaç saat çalışır tahminen yere göre değişir ama ortalama bir şey.
Ne yaparsan yap sürekli olarak para kazanmak istiyorsan yerin iyi olmalı yakınlarında okul olması gerekiyor, çoluk çocuktan çok zengin müşterilere hitap edebilirsen adam bir gelir 100 tl öder çıkar, bizim arkadaşa çok yardım ettim gelip 10 saat oturan müşterisi oluyor.