Arkadaşlar daha önce bir çok kişi ile çalıştım. Ödeme konusunda güvenebilirsiniz.
İşe gelince iş çok basit resim upload edeceksiniz siteme üye olup resim göndereceksiniz. Zaman süresi yok beğendiğim arkadaşlar ile sürekli çalışırız herkes memnun kalır.
Mantık basit siteye girip üye olacaksınız ve upload kısmından siteye resim yüklemeleri yapacaksınız.
Detaylar:
Site Adresi:
goo.gl/36mio
Kurallar:
(Sitede katogori sistemi yoktur resimler havuza atılır)
1. Yüklenecek resim ismi muhakkak olmalı yani şöyle: ( kurukafa resimleri.jpg, bmw 3d dizel.jpg, orhan gencebay.jpg) gibi boşluklar önemli değil boşluk olabilir isimleriniz sistem düzeltir onu türkçe karakter kullanmayın.
2. Yüklenilen resim dosyasına "ne isim verildiyse" başlık kısmına da o isim verilecek yani:
Resim: orhan gencebay.jpg
Başlık: Orhan Gencebay = resimler bu şekilde yüklenmelidir.
3. Resimler en az 250 px li geçmeli minicik resimler kabul değildir. insanların resimleri görmesi için ekrana girmesini istemiyorum
4. Tekrarlanan kelimeler kabül değil araba resimleri 1, araba resimleri 2, gibi olamayacak.
Ödeme:
Ödemeyi şimdilik paypal ile yapıyorum arkadaşlar.
Fiyat: 1000 Resim 10 TL olarak ödenecektir. İsteyen katılabilir. Zaman aşımı süre doldu gibisinde bir seçenek yoktur. Kafanıza göre takılabilirsiniz.
işi almadan deneme yapıp basitliğini görebilirsiniz. İşi isteyen arkadaşların isimlerini burada yazacağım.
-Konudışı:
Sitede puanlama sistemi vardır bir süre sonra hediye dağıtımı yapılacaktır. Puan kataloğu oluşturulacak ve puan ve hediyeler belirlenecektir.