Yahu katılırsınız katılmazsınız arkadaşlar lütfen söyleyeceklerim üzerinden dini değerlere dalarak beni yargılamayın. Siz ne kadar müslümansanız bende o kadar müslümanım..

Bu arap birliği dedikleri grup ,hiç bir şeye müdahale etmeyen ,bazen toplanıp Erdoğan'ı dinleyen ve neticesin'de her ulastıkları sonuçta batılıları Allah kahretsin sonucuna varan bir gruptur. Ben ne arap ülkelerinin samimiyetine nede dostluğuna güvenmiyorum. Güvenmemiz yada inanmamız için bize ne geçmiş tarihde nede yakın tarihde örnek gösterilebilecek sebepler yok.

Herkesin savaş neticesinde tabiki vicdanı sızlar ,hepimiz insanız ancak bu Filistine destek konusuna çok takılıyorum. Milyonlarca lira para yağdırılıyor binlerce koli erzak gidiyor ,yüzlerce kampanyalar yapılıyor ancak geçen günü Hamas Selahattin Demirtaş'a Diyarbakır özgür olmalıdır dedi.

Ben bunun neticesin'de Filistine neden acıyayım ki ? Neden yardım edeyim ki ? Filistine istinaden arap ülkeleri için şöyle düşünüyorum yarın İsraille biz savaşa girsek bu arap birliğin'den bir tanesi çıkıp İsrail'e karşı bırakın bizimle askeri müttfik olmayı ,siyasal açıdan ambargo veya benzeri eylemlerde bulunmayacaktır.

Gerçek dostlarımızı kaybettik ,İran ve Azerbeycan bana çok güven veren 2 ülkeydi ,ancak bundan sonraki süreçte kaybettiğimiz dostluğu özellikle İran ile olan dostlugumuzu asla tekrar kazanamayacağımızı düşünüyorum. Kendi düşen ağlamaz derler.. biz düşersek ağlayacağız gibi görünüyor umarım öyle olmaz.