star2218 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
-3.55 versiyonda makina içine jailbreak yaparak oyunları makinaya yükleyip yada harici harddiske atıp çalıştırabilirsiniz. Ancak güncel oyunları oynayamazsınız hep geriden takip edersiniz ve online oynatamazsınız.Multiplayer oynamak için orjinal almanız gerekiyor.

-Ruhsat için 2000 +-500 civarında bir para gider. Elektrik 10 makina 250 civarında gelir. Muhasebe ben 70 veriyorum. Bunun haricinde günlük eğlence vergisi var 10 lira. +Kira.

-Tolgasoft'un ücretsiz cafe otomasyonu var.
http://www.tolgasoft.com/?ts=download&id=110

- Ben hiçbirşey yapmadım. Eğer şüpheci yaklaşırsan müşteriyi soğutursun ancak illa kolları kontrol altına almak istiyorsan müşteri oturacağı zaman kolları takarsın müşteri kalktığı zaman kolları getirir sende hesabı alırsın.

- İlk başlarda çevre yoksa pek birşey bekleme. 1 yıl sonunda belli oluyor az çok hacmi. Bunun ortalamasını kimse yapmamalı. Öünkü senin açacağın yere, ücretine, kişilerin gelir seviyesine, genç potansiyeline göre falan filan bir sürü şeye göre değişir. eğer yakınlarda varsa ps3 cafe bir kaç gün takıl müşteri potansiyelini incele.
zaten benim bildiğim online oynayan yok heres arkadaşınla yanyana maç yapıyor. Bir kaç cafeye gittim adamla konuştuk orjinal kulanmıyorum hepsi makinelerde yüklü dedi.