GokhanKara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefon şu anda elime geldi size sadece şunu diyebilirim ki dokunmatiği harika.
Asla ve asla diğer çin malları gibi basmatik değil.

Wifi denemesi yaptım oldukça hızlı.Youtube video izleme denemesi yaptım takır takır açtı.

Şu anda android markete giriyorum oyun indirip oynayacağım eğer ondada problem yoksa bu fiyata bu telefon yemin edebilirim ki imkansız.

Teşekkürler kenan hocam.Paranızı helal yoldan yiyebilirsiniz ama ben hattı nereye takacağım onu bulamadım

Önce bizim onayı verde helal yoldan yemeye başlayalım.

kartı nasıl takacan bu telefon değil kardeş mp3 falan dinliyorsun markete giriyorsuun
BestBads adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aman hocam verdiğimiz parayla gece resim çekilmez zaten telefon güzel orjinalinden farkları sıralıyorum

işletim sistemi
kamera
ağırlık ( daha hafif 5-10 gr )
renk birebir tutmuyor beyaz ve siyahı.. ayrıca bakıldığında orjinal iphonenin ekranı simsiyah duruyor bunun ekranı daha açık duruyor.. dokunmatik benziyor hemen hemen sadece telefon hızı farkını koyuyor ortaya.. ancak sonuçta bu orjinal değil abi gördüğüm en güzel fake bu.. hiçkimse anlamıyor bide kılıf aldım orjinalinden daha kalite duruyor.. al masanın üstüne koy gittiğin yerde ilgi bile güzel oluyor
Bu arada forumda şarj makinası satılıyor kılıf şeklinde orjinal iphone için o satın aldığınız telefona uyumludur.