Arkadaşlar

% 100 özgün olan bir projeli domainim var.Dün domainim banlandı.Buraya yaşadığım sıkıntıyı paylaşıp diğer arkadaşlara yol göstermek istiyorum.Gerçi itiraz hakkımı kullandım ama ne gibi bir sonuç çıkacak bilemiyorum.

Basit bir örnek vereyim sizde şaşıracaksınız.Site konumu gizli tutarak benzer bir örnek vereceğim.

Örneğin iç çamaşırları tanıttığınız bir siteniz var.İşte jartiyer nedir, mini etek nedir, iç çamaşırı çeşitleri konusunda makaleleriniz oldunu düşünün.Bu konular sitede kategori halnde ve sexi kıyafetlerin ***** kıyafet kategorisi altında yer aldını düşünün

***** kıyafetler ve 2 tane konu var içinde.Sen gel adsense beni banla.Yani o ana sayfada ***** kelimesi yerine 18+ kullansam soru çıkmayacak.Sitenizde ***** kelimesini asla kullanmayınız.Benim gözümden kaçmış ama pat google domaindeki reklam yayınlanmasını durdurdu...

Az önce dediğim gibi örnek sallamadır ama olay bu şekilde.İtiraz hakkımı kullandım.İşte sitemde ***** içerik yok bunlar sadece kıyafet vs..Kategoride zaten 2 yazı vardı ve içeriklerdede ***** kelimesi geçmiyor.Sen kalk bir kelimeden domaini banla...

İtiraz formu doldurdum umarım ban açılır.Acaba bu şekilde sorun yaşayan arkadaş varmı ve itiraz formunu hem türkçe hem yabancı dilde 2 yazı gönderdim açılma olasılığı nedir.Site genel içeriklidir.Adultla alakası yok.

İyi çalışmalar