Şu an AdSense yayınlayan siteler yeniden hesap alma işlemlerine tabi tutulsa bir çoğu onay alamaz. Belki buna benim sitelerimde dahildir. Çünkü siteler değişiyor, Google politikaları değişiyor. Dün onay alan bir sitenin bugün onay alacağının garantisi bulunmamaktadır.

Diğer bir noktada belki satan arkadaşımız başka bir siteyle başvuru yapmıştı. O yüzden bu sitenin onay alıp alamayacağını bilemedi. Bilemiyoruz tabi.

songuku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sevgili r10 üyeleri

bu geçen hafta adsense gelirleri olduğu beyan edilen bir siteyi sitemizin yeni site kısmından ihale kazanarak aldım.Buraya kadar bir sorun yok lakin siteyi alma nedenim adsense uygun olması ve adsense reklamlarından iyi gelir getirmesiydi satan arkadaş ile yapılan konuşmada belirttim benim adsensim yok ve daha önce ban yedim diye o da bu site bile basvurun alabilirsiniz sorun olmaz dedi lakin siteyi aldıktan sonra ne kendisine ulaştım ki bir çok kez yazdım ne de adsense iki kez basvurmama rağmen alınan site aşağıda verilen gerekçe ile ikinci kez red aldı

...

ikincisi siteyi adsense geliri var diye satan arkadaş için site içinde nasıl bir yaptırım uygulanabilir ?
"Alabilirsiniz" demiş ama alamamışsınız. Artık ya size AdSense hesabı verir ya da siteyi geri alır. O kısım aranızdaki anlaşmaya kalmış.