Üstad benden sana tavsiye arama boşuna, zamanına yazık çünkü o işlem düşündüğün kadar basit değil hatta olanaksız
Örneğin bir veriyi parselemek için ağağıdaki kod kullanılır.
preg_match('#<div class="wiplast">(.*?)</div>#i',$get,$parse1);Bir sitenin içerik divi <div class="icerik">içerik</div>
Diğer siteninde <p>icerik</p> dir.Sabit bir yapı olmadığı için dediğin işlem olmaz.Olursada düzgün birşey olmaz.
ancak şöyle yapabilirsin , sayfayı file_get_contents veya curl ile çekip strip_tags ile komple temizlersin , b.kk püsürük ne varsa alır gelir içinden temizlersin.Ki oda hiçbir işe yaramaz.
Valla konuyu iyice anlayıp yazan arkadaşlara hayranım, Bu olayı küçümseyen adamlar eminim ki php bilmiyordur.
Hocam bizim bildiğimiz file get contents ile al regexle şekle sok bilmem ne yap yolla db ye idi. Ama olanaksız değilmiş yapan bi site gördüm hatta bu olay php değil python gibi geliyor. Site adresini yolluyorum
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 05:12:03 -->-> Daha önceki mesaj 05:07:27 --
Üstad benden sana tavsiye arama boşuna, zamanına yazık çünkü o işlem düşündüğün kadar basit değil hatta olanaksız
Örneğin bir veriyi parselemek için ağağıdaki kod kullanılır.
preg_match('#<div class="wiplast">(.*?)</div>#i',$get,$parse1);Bir sitenin içerik divi <div class="icerik">içerik</div>
Diğer siteninde <p>icerik</p> dir.Sabit bir yapı olmadığı için dediğin işlem olmaz.Olursada düzgün birşey olmaz.
ancak şöyle yapabilirsin , sayfayı file_get_contents veya curl ile çekip strip_tags ile komple temizlersin , b.kk püsürük ne varsa alır gelir içinden temizlersin.Ki oda hiçbir işe yaramaz.
Uzman değilim ama sharetronix yeni versiyonunda, örnekte verdiğiniz sistemi kullanmaya başladı. Yanlış anlamadıysam, bahsettiğiniz olayı facebook zaten kullanıyor, imkansız değil ama php ile olabileceğinden şüpheliyim.
Face bile gördüğü desc tagını alıyor hocam benim dediğim daha da gelişmişi. Galiba olay DOM'a giriyor tam emin değilim çözemediğimden buraya yazdım
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 05:22:58 -->-> Daha önceki mesaj 05:12:03 --
Valla boş konuşuyosunuz be hoca. En azından kendini geliştirirsin DÜŞÜN