narkoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aşırı kurallaştırma deniliyor buna Türkçe'de. Ve bunu en fazla "çocuklar yapar". " Berberci, Bakkalcı" gibi kelimelerde yapılan hata burda da yapılıyor. Sorun şu ki Türkiye'deki seo danışmanlarının kendilerini nasıl tanıtmaları gerektiği hususunda bulanık bir kafası var. Seo yapıyorum, seo danışmanıyım, seo uzmanıyım (mütevazilikten diyemem hiç... Velhasıl kim ne dememeli yerine kimin ne demesi gerekir onu konuşmak lazım. Çünkü kafalar bu alanda karışıyor.
Beğendiğim bir yorum oldu. Elinize sağlık demek istedim.

Selamlar...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:08:19 -->-> Daha önceki mesaj 03:06:34 --

Dataistanbul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konunun ve site genelinin, tamami ile özgün ve farklı bir uslüp taşıması bence başarılı. Ancak uslüpte yapıcı bir vurgu yapılmamış bu da kişinin tarzı diyelim.

Gençlerin özellikle bilişim dünyasına "iş noktasında" yeni adım atan kişilere doğrusal ve yapıcı yaklaşımlar sunup aynı yapıcı yaklaşımlarla doğru yönlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Zira ülkemiz eğitim ve yönlendirme noktasında malesef çok gerilerdedir.
Bu sorun sanırım her alan için geçerli... Güzel eleştiri ve yorumun için teşekkür ederim.