ortada usulsüzlük var. domain senin hangi marka ve kime ait olursa olsun. eğer domaini senden almak istiyorlarsa kendileri wipoya başvurmak zorundalar. öyle keyfi kimsenin domainin kapatmaya el koymaya hakkı yoktur arkadaş, bu marka tescil vs. cart curt ayakları daha yeni uygulamaya girmiştir. adamnames satın alındıktan sonra yeni sahipleri bu uygulamayı getirmiştir. sebebide firmanın eski sahiblerine ödedikleri milyon dolarları fazlasıyla Türk halkından çıkarmak istemelerinden ve fiyat politiklarından belli olmaktadır. senin domain içinde ilgili banka domainimizi alacağız ama dolu görünüyor demiştir ''ooo paracıklar geliyor'' durun hemen size tahsis ediyoruz diyerek keyfi olarak kapatmışlar. mesela ben haber.tc yi 3 sene önce almışım bugünde elinde haber marka tescilli birisi gelecek ve domaini hop ona verecekler olmaz paşam öyle sen kimsin böyle keyfi davranıyorsun derler adama...

ben olsam wipoya başvururdum, sonuçta belki mahkeme domaini bankaya verebilir ama sen bankayla alakalı birşey yapmadığından bahsediyorsun isime göre kendine bir bahane seçersin vs yolu bulunur. banka sana para kaptırmamak için www.tc sahipleride başka firmalara bakın xxbankası bile .tc sini aldı sizde acele edin diyerek kendine başka avlar için referans sağlamak ve bu bankayıda sağdığı insanlar arasına katma derdindedir...
hayırlısı ama yamuk işler bunlar...