Ben şuna inanlardamın zamanımda benim google.com yoktu yahoo.com vardı populer arama motoru ne oldu sonra google.com çıktı eminim gun gelecek google.com unutulacaktır. bu hep böyle olmuştur eskiler hatırlıyacak ya evet buda vardı bitdi diyecez gün o gunde gelecektir. insanlar artık araştırma yapmışlar internet herkesin hayatına girdikçe miskinleşmişler alışverişlerini bile net üzerinden yapmaya başlamışlardır buda gelecek son bulacak bugun yemek sepeti çiçek sepeti gibi dıyorum insanlar obezite olmaya başladılar hereketsizliklerinden dolyı belkide kişiler eski hallerine dönecekler bilinmez eskisi gibi magazalara gidip reyonlardan elbise ve ayakkabı arıyacaklar amerikada net uzerinden alışveriş populerdi ve bitdi türkiyede yeni yeni populer olmaya başladı netden alışveriş belkide bizlerde 3 yıl kullanıp ya aman sıkıldık gidipde magzaları dolaşalım pazarlık yapalım diyecegiz
Bu her zaman böyle olmuştur zaten.

Değişmeyen tek şey değişimdir demiş düşünürün biri.

Önemli olan değişimin öncüsü olmaktır. Burada bizde toplanalım Google kuralım, YouTube kuralım demekle olmuyor bu işler. Senden benden çok daha iyi tasarımcılar, yazılımcılar mevcut. Hatta her şeyiyle full+full bilişim ekipleri, şirketleri var Türkiye' de. Bunların aklına gelmiyo mu arama motoru kurmak? Geliyordur elbet. Ancak Google gibi bir rakip hadi Google'ı bıraktım Yandex gibi bir rakip bile bunları zorlayacaktır. Bu yüzden çok daha farklı projelere yöneliyorlar. İşte senin olayında burada. Yapabileceğin özgün bir şeyler arıyorsun ancak bunları bulmak o kadar kolay değil.